Με χορηγία του Αθανάσιου Μαρτίνου η κατασκευή πεζοδρομίου από την Λίμνη Μαραθώνα έως το Καλέτζι

311

Με χορηγία του Αθανάσιου Μαρτίνου η κατασκευή πεζοδρομίου από την Λίμνη Μαραθώνα έως το Καλέτζι!

Ακολουθεί ανάρτηση του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλεντζίου «Ο Κοκκινόβραχος»:

«Όπως θα είδατε πολλοί, έχουν ξεκινήσει τα έργα για την δημιουργία πεζοδρομίου από την Λίμνη Μαραθώνα έως το Καλέτζι. Αυτό είναι ένα αίτημα του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Καλεντζίου «Ο Κοκκινόβραχος» που παίρνει σάρκα και οστά, από την οικογένεια του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, αναβαθμίζοντας το ποιοτικό επίπεδο της περιοχής.
Ο εθνικός ευεργέτης μας κ. Θανάσης Μαρτίνος ΠΑΝΤΑ παρών εισακούει και υλοποιεί τα αιτήματα του Συλλόγου, ο Θεός να έχει καλά εκείνον και την οικογένεια του.
Η ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των μόνιμων κατοίκων στα αξιοθέατα της περιοχής, είναι ο μεγαλύτερος στόχος, τόσο του Προέδρου του Συλλόγου, όσο και του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου.
Ο Γιάννης Παυλής, πρόεδρος επί σειρά ετών του Δ.Σ., μάχεται καθημερινά για την ασφάλεια και την καθαριότητα του χωριού. Με προσωπική εργασία διατηρεί πάντα καθαρό και ευπρεπισμένο το στολίδι του χωριού μας, το Πέτρινο θέατρο και όντας πάντα παρών και ακούραστος, προσπαθεί τα μέγιστα για το καλό του τόπου που τόσο αγαπάει αλλά και των συνανθρώπων του.
Προσωπικά, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την μάχη που δίνει, καθώς στο πρόσωπο του αντικατοπτρίζεται η έννοια ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ».