Με μπροστάρη το Δήμαρχο Μαραθώνα ειρηνική διαμαρτυρία για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ/Υ Μαραθώνα στην εκκίνηση του Διεθνούς Μαραθωνίου.

301

Και ενώ στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου σε λίγο θα κλείσουν δύο χρόνια απο την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για έκδοση ψηφίσματος (διαμαρτυρίας) σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργούν τα πλοία και το λιμάνι στη πόλη και το ψήφισμα ακόμη δεν έχει εκδοθεί, στο Δήμο Μαραθώνα και υλοποιώντας την υπ’ αριθμ 268/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικό Συμβούλιο και Δήμαρχος καλούν τους κατοίκους σε ειρηνική διαμαρτυρία.

Η ειρηνική διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 8 το πρωί στην αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου , πριν την έναρξη του Διεθνούς Μαραθωνίου με τις δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο καλούν τους κατοίκους σε ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ/Υ Μαραθώνα.

“Η παρουσία σας είναι απαραίτητη γιατί θα κρίνει το μέλλον του τόπο μας” γράφει η σχετική αφίσα που κυκλοφόρησε στο Δήμο