Με περισσότερα απο 61 χρόνια ποινή φυλάκισης και κυκλοφορούσε ελεύθερος!

267

Συνελήφθη 45χρονος φυγόποινος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ληστείες και άλλα αδικήματα

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 21-12-2019 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν:

  • Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (34) ετών και (6) μηνών, για τα αδικήματα της ληστείας και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
  • Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (4) ετών, για το αδίκημα της οπλοφορίας
  • Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών, για το αδίκημα της ληστείας.
  • Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (10) ετών, για το αδίκημα της ληστείας.
  • Διάταξη κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, με την οποία διατάσσεται η ανάκληση απόλυσης και η έκτιση υπολοίπου ποινής κάθειρξης (5) ετών, που του επιβλήθηκε με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.