spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Με τη βοήθεια του Θεού και του αυτόματου πιλότου….

 

 

“Πρόεδρε.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κύριε Υπουργέ, ήταν το πρωί της 10ης Ιουλίου του 2019, 8 η ώρα. Χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν τρεις μέρες μετά τις εκλογές και μία μέρα μετά την ορκωμοσία της Κυβέρνησης.

Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Από την Πολιτική Προστασία, θεωρώντας ότι παραμένω ακόμη Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων. Αυτό έγινε πέντε χρόνια αφού, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, ήσασταν στην κυβέρνηση.

Και αυτή τη μικρή εισαγωγή την κάνω απαντώντας σε έναν συνάδελφο, γιατί ένας συνάδελφος από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μέχρι τώρα, ο οποίος στο παρόν νομοσχέδιο είδε αδιαφανείς διαδικασίες, προσπάθειες να τακτοποιηθούν «ημέτεροι» και γενικά κατακεραύνωσε το νομοσχέδιο, χωρίς να σκεφτεί ότι πηγαίναμε με αυτόματο πιλότο επί πεντέμισι χρόνια.

Και δεν είχε γίνει μόνο το πρωί της 10ης Ιουλίου αυτό. Είχε γίνει και δύο χρόνια πριν. Τους είχα ενημερώσει ότι δεν ήμουν Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων. Αυτό λοιπόν είναι ένα πολύ πολύ μικρό παράδειγμα τού πού πηγαίναμε”

‘Εν μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Βουλευτή της ΝΔ Ευστράτιου Σιμόπουλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη πολιτική προστασία!

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR