Με την ευλογία του Δεσπότη μας ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι επίτροποι της Παντοβασίλισσας!

537

Πριν απο λίγο, και υπό της ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής , ανακοινώθηκε ο διορισμός των μελών της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ιερού ναού της Παναγίας της Παντοβασίλισσας.

Τα “διοριστήρια” των επιτρόπων δόθηκαν , απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο, ο οποίος ευχήθηκε και στους επιτρόπους με την ευκαιρία της νέας χρονιάς.

Ο εκκλησιαστικός επίτροπος είναι , άξιωμα” ανέφερε ο Σεβασμιώτατος για να συμπληρώσει ότι “είναι ένας αξίωμα , που έχει μόνο υποχρεώσεις” , ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο βίο και τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διακρίνουν τον εκκλησιαστικό επίτροπο.

Kατόπιν ιερέας της Μητροπόλεως , κατ’ εντολή του Σεβασμιωτάτου, διάβασε στους εκκλησιαστικούς επιτρόπους των ενοριών της Μητροπόλεως , τα καθήκοντά τους.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου – και πριν την επίδοση των “διοριστηρίων” των εκκλησιαστικών επιτρόπων – ο Σεβασμιώτατος, ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τα νέα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής του Ιερού Ναού της Παναγίας της Παντοβασίλισσας των οποίων η θητεία είναι τριετής , μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ