spot_img
10.8 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

Μεγακλής Βιντιάδης: «Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον – Μου το είπε τους πρώτους μήνες»

 

 

 

Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ ρωτήθηκε και για τον χωρισμό του που είχε πριν από από αρκετά χρόνια με την τραγουδίστρια Πωλίνα.

«Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται και ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει το θέμα. Θα προτιμούσα τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μία καθαρόαιμη δική του εκπομπή, όχι σε πάνελ», είπε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«Τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω. Δεν έχω αντίρρηση που επέστρεψε, καλά έκανε. Εγώ όμως θα την έβλεπα σε ένα έξυπνο talk-show. Η Βίκυ Καγιά είναι μία όμορφη και έξυπνη κοπέλα. Αποχωρώντας από το Star, δεν ξέρω ποιος γλίτωσε από ποιον. Η Βίκυ από το Star η το Star από τη Βίκυ;», πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Για την Ελένη Μενεγάκη και τον ανεπίσημο τίτλο της «βασίλισσας» που της έχει αποδοθεί εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, ο Μεγακλής Βιντιάδης σχολίασε: «Υπήρξαν ποτέ βασίλισσες στην ελληνική τηλεόραση; Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα, δεν καταλαβαίνω; Ανήκει σε ανάκτορα; Είναι μία όμορφη, επιτυχημένη παρουσιάστρια για πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Αλλά βασίλισσα υπό ποια έννοια; Δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση».

«Μου αρέσουν η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελεωνόρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου», συμπλήρωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Τέλος, σχετικά με τον χωρισμό του από την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη της από έναν άλλο άνδρα, ο Μεγακλής Βιντιάδης ανέφερε: «Έχω απιστήσει πολλές φορές, τη θεωρώ, την απιστία, μέρος της ζωής μας. Είμαι εξαιρετικά καλός φίλος με όλες τις πρώην σχέσεις μου. Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός. Μάλιστα, της το συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, δεν ήταν δικό μου το παιδί. Μου το είχε πει τους πρώτους μήνες κι εγώ χάρηκα. Το παιδί πολλές φορές το πρόσεχα εγώ».

Αυτή την εβδομάδα

Παντοβασίλισσα Ραφήνας: Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου

Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Παντοβασίλισσας Ραφήνας...

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

ΝΕΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

RPN.GR