spot_img
11.2 C
Rafina
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Μεγακλής Βιντιάδης: «Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον – Μου το είπε τους πρώτους μήνες»

 

 

 

Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ ρωτήθηκε και για τον χωρισμό του που είχε πριν από από αρκετά χρόνια με την τραγουδίστρια Πωλίνα.

«Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται και ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει το θέμα. Θα προτιμούσα τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μία καθαρόαιμη δική του εκπομπή, όχι σε πάνελ», είπε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«Τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω. Δεν έχω αντίρρηση που επέστρεψε, καλά έκανε. Εγώ όμως θα την έβλεπα σε ένα έξυπνο talk-show. Η Βίκυ Καγιά είναι μία όμορφη και έξυπνη κοπέλα. Αποχωρώντας από το Star, δεν ξέρω ποιος γλίτωσε από ποιον. Η Βίκυ από το Star η το Star από τη Βίκυ;», πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Για την Ελένη Μενεγάκη και τον ανεπίσημο τίτλο της «βασίλισσας» που της έχει αποδοθεί εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, ο Μεγακλής Βιντιάδης σχολίασε: «Υπήρξαν ποτέ βασίλισσες στην ελληνική τηλεόραση; Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα, δεν καταλαβαίνω; Ανήκει σε ανάκτορα; Είναι μία όμορφη, επιτυχημένη παρουσιάστρια για πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Αλλά βασίλισσα υπό ποια έννοια; Δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση».

«Μου αρέσουν η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελεωνόρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου», συμπλήρωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Τέλος, σχετικά με τον χωρισμό του από την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη της από έναν άλλο άνδρα, ο Μεγακλής Βιντιάδης ανέφερε: «Έχω απιστήσει πολλές φορές, τη θεωρώ, την απιστία, μέρος της ζωής μας. Είμαι εξαιρετικά καλός φίλος με όλες τις πρώην σχέσεις μου. Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός. Μάλιστα, της το συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, δεν ήταν δικό μου το παιδί. Μου το είχε πει τους πρώτους μήνες κι εγώ χάρηκα. Το παιδί πολλές φορές το πρόσεχα εγώ».

Αυτή την εβδομάδα

Aπό την Πέτρα Κέλλυ στην Μαρία Καρυστιανού…

Όταν η αείμνηστη Πέτρα Κέλλυ (συν)ίδρυσε τους «Πράσινους» της...

Τα πιο ισχυρά διαβατήρια στον κόσμο για το 2026 – Η θέση της Ελλάδας

Αν σκέφτεστε ταξίδια χωρίς περιορισμούς και με λιγότερη αναμονή...

Μητσοτάκης σε αγρότες: Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι απόντες

“Τις εξελίξεις τις διαμορφώνουν οι παρόντες και όχι οι...

Ο ΒΙΚΟΣ πρώτος επίσημος χορηγός του 10ου Αραφήνειου Δρόμου

Ο 10ος Αραφήνειος Δρόμος, ο κορυφαίος αθλητικός θεσμός της...

ΝΕΑ

Aπό την Πέτρα Κέλλυ στην Μαρία Καρυστιανού…

Όταν η αείμνηστη Πέτρα Κέλλυ (συν)ίδρυσε τους «Πράσινους» της...

Τα πιο ισχυρά διαβατήρια στον κόσμο για το 2026 – Η θέση της Ελλάδας

Αν σκέφτεστε ταξίδια χωρίς περιορισμούς και με λιγότερη αναμονή...

Ο ΒΙΚΟΣ πρώτος επίσημος χορηγός του 10ου Αραφήνειου Δρόμου

Ο 10ος Αραφήνειος Δρόμος, ο κορυφαίος αθλητικός θεσμός της...

Γιατί η Τρίτη και 13 θεωρείται η πιο γρουσούζικη ημέρα του χρόνου – rpn

Το ημερολόγιο δείχνει σήμερα Τρίτη και 13. Για πολλούς,...

Πικέρμι: Επίλεξε ποιότητα. Επίλεξε εμπειρία. Επίλεξε Revoil Νικολάου

Επιλέξτε λιπαντικά που προσφέρουν μέγιστη προστασία κινητήρα, ομαλότερη λειτουργία...

RPN.GR