spot_img
28.4 C
Rafina
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Μεγακλής Βιντιάδης: «Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον – Μου το είπε τους πρώτους μήνες»

 

 

Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ ρωτήθηκε και για τον χωρισμό του που είχε πριν από από αρκετά χρόνια με την τραγουδίστρια Πωλίνα.

«Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται και ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει το θέμα. Θα προτιμούσα τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μία καθαρόαιμη δική του εκπομπή, όχι σε πάνελ», είπε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

«Τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω. Δεν έχω αντίρρηση που επέστρεψε, καλά έκανε. Εγώ όμως θα την έβλεπα σε ένα έξυπνο talk-show. Η Βίκυ Καγιά είναι μία όμορφη και έξυπνη κοπέλα. Αποχωρώντας από το Star, δεν ξέρω ποιος γλίτωσε από ποιον. Η Βίκυ από το Star η το Star από τη Βίκυ;», πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης.

Για την Ελένη Μενεγάκη και τον ανεπίσημο τίτλο της «βασίλισσας» που της έχει αποδοθεί εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, ο Μεγακλής Βιντιάδης σχολίασε: «Υπήρξαν ποτέ βασίλισσες στην ελληνική τηλεόραση; Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα, δεν καταλαβαίνω; Ανήκει σε ανάκτορα; Είναι μία όμορφη, επιτυχημένη παρουσιάστρια για πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Αλλά βασίλισσα υπό ποια έννοια; Δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση».

«Μου αρέσουν η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελεωνόρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου», συμπλήρωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Τέλος, σχετικά με τον χωρισμό του από την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη της από έναν άλλο άνδρα, ο Μεγακλής Βιντιάδης ανέφερε: «Έχω απιστήσει πολλές φορές, τη θεωρώ, την απιστία, μέρος της ζωής μας. Είμαι εξαιρετικά καλός φίλος με όλες τις πρώην σχέσεις μου. Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός. Μάλιστα, της το συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, δεν ήταν δικό μου το παιδί. Μου το είχε πει τους πρώτους μήνες κι εγώ χάρηκα. Το παιδί πολλές φορές το πρόσεχα εγώ».

Αυτή την εβδομάδα

Γιώργος Μαζωνάκης: «Λαϊκή αγρυπνία» την Κυριακή στη Νίκαια – Η ανακοίνωση της οικογένειας

Σε «λαϊκή αγρυπνία» θα τεθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου...

Αποκλειστική συνέντευξη – Δήμητρα Τσεβά (βίντεο): Η γραμμή 314 φέρνει την αστική συγκοινωνία στην «καρδιά» της Ραφήνας

Μια σημαντική αλλαγή στον συγκοινωνιακό χάρτη της Ραφήνας ανακοίνωσε,...

Ανάβυσσος: Σε κρίσιμη κατάσταση 4χρονος στο «Αγία Σοφία» – Τραυματίστηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία...

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

ΝΕΑ

Αύριο η μεγάλη Ημέρα Ποδηλάτου στο Πάρκο Καραμανλή

Αύριο η μεγάλη γιορτή για τα παιδιά, την οδική...

Ακίνητα: Στον «πάγο» έως το 2030 ΦΠΑ και φόρος υπεραξίας

Παράταση έως το τέλος του 2030 λαμβάνουν βασικά φορολογικά...

Σέρρες: Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που απέδρασε από το νοσοκομείο

Βαρύ ποινικό παρελθόν αποδίδεται στον 40χρονο κρατούμενο αλβανικής καταγωγής,...

Πλήρης Ανακαίνιση Σπιτιού: Πότε Αξίζει και Ποιοι Παράγοντες Επηρεάζουν το Κόστος

Ένα σπίτι που έχει κατασκευαστεί πριν από αρκετές δεκαετίες...

Καιρός: Φθινοπωρινή μεταβολή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού από σήμερα, Σάββατο...

RPN.GR