Μεγάλες καταστροφές από τη νεροποντή στο Ηράκλειο Αττικής μέσα σε 2,5′ : Τρεις τραυματίες(φωτο-βίντεο)

168

Για πρώτη φορά οι κάτοικοι ενός δήμου που ανήκει στο σκληρό «πυρήνα» του πολεοδομικού συγκροτήματος πρωτευούσης, είδαν με τα μάτια τους ανεμοστρόβιλους να σαρώνουν τα πάντα.

Ένα ξαφνικό μπουρίνι σάρωσε γειτονιές μέσα σε διάστημα μόλις 2,5 λεπτών ξηλώνοντας κεραμοσκεπές, ηλιακούς θερμοσίφωνες, τέντες και πέργολες ενώ προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα και δίκυκλα από τις πτώσεις δέντρων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα που τραυματίστηκε όταν έπεσε τοίχος στο κεφάλι της είναι σε σοβαρότερη κατάσταση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο »Ευαγγελισμός».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τραυματίστηκαν ελαφριά αλλά δυο άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως η κακοκαιρία πέρασε με μεγάλη μανια και έπεσαν δεκάδες δέντρα στην περιοχή.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν το Ηράκλειο Αττικής.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ηρακλείου Ν. Μπάμπαλος σημείωσε πως όλα τα σχολεία λειτουργούν, με ένα δύο από αυτά να παρουσιάζουν κάποια μικρά προβλήματα. Πρόσθεσε πως στην περιοχή έσπασαν μέχρι και κολώνες της ΔΕΗ, ενώ έπεσαν  περισσότερα από 150 δέντρα, και σε οδικούς άξονες. Όπως επεσήμανε, θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για την απομάκρυνσή τους.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα