spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Μεγάλη επιτυχία για τέσσερις μικρούς μπασκετμπολίστες από τη Ραφήνα – Τρίτη θέση στο τουρνουά της Σύρου ανάμεσα σε 24 ομάδες! – rpn

 

 

Μια σπουδαία αθλητική διάκριση σημείωσαν τέσσερις νεαροί μπασκετμπολίστες από τη Ραφήνα, συμμετέχοντας στο Stoiximan AegeanBall Festival, που διεξήχθη στη Σύρο από τις 27 έως τις 29 Ιουνίου στην κατηγορία U11. Οι ταλαντούχοι μαθητές οδήγησαν την ομάδα τους, τους ΠΥΡΑΥΛΟΚΙΝΗΤΟΥΣ, στην τρίτη θέση του τουρνουά, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 24 ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το τουρνουά, που αποτελεί πλέον θεσμό για το ελληνικό μπασκετικό καλοκαίρι, φιλοξένησε πάνω από 300 παιδιά ηλικίας έως 11 ετών, προσφέροντας έντονο συναγωνισμό, δυνατές συγκινήσεις αλλά και στιγμές γιορτής για το άθλημα, με κύριο γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και την αθλητική παιδεία.

Οι τέσσερις μικροί αθλητές από τη Ραφήνα —Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Παπανικολάου, Διονύσης Παπαχριστόπουλος και Αλέξανδρος Σταράς— εντυπωσίασαν με την αγωνιστικότητα, τη συνεργασία και το πάθος τους, κάνοντας περήφανη την τοπική κοινωνία της Ραφήνας και στέλνοντας μήνυμα πως το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ είναι ελπιδοφόρο.

Την απονομή των επάθλων πραγματοποίησε ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και τις επιδόσεις των νεαρών αθλητών.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον Αλέξανδρο Σταρά, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο, κατακτώντας την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών της κατηγορίας U11. Η ψυχραιμία και η τεχνική του ακρίβεια εντυπωσίασαν κοινό και διοργανωτές, αποδεικνύοντας πως το ταλέντο και η σωστή προπόνηση φέρνουν σπουδαία αποτελέσματα.

Η συμμετοχή, η εμπειρία και η επιτυχία θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη των παιδιών, αποτελώντας πολύτιμο εφόδιο για την αθλητική και προσωπική τους πορεία. Οι γονείς, οι προπονητές και οι φίλοι του αθλητισμού στη Ραφήνα έχουν κάθε λόγο να είναι περήφανοι.

Θερμά συγχαρητήρια στους τέσσερις μαθητές για τη λαμπρή αυτή πορεία και ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο Πρίντεζη, εμπνευστή του Stoiximan AegeanBall Festival, που συνεχίζει να εμπνέει και να ενώνει την μπασκετική οικογένεια σε όλο το Αιγαίο!

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR