Μεγάλη έρευνα για εμπόριο βρεφών – Υποψίες για οργανωμένο κύκλωμα

190

Η 19χρονη, η τέταρτη γέννα και η σύλληψη

Απόπειρα αγοραπωλησίας βρέφους, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, με τις αρχές να διερευνούν εάν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή σπείρα.

Σύμφωνα με τον Alpha, μια γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο και γέννησε στις 6 Σεπτεμβρίου, ωστόσο είχε ταυτότητα άλλης γυναίκας και συγκεκριμένα με την ταυτότητα της αγοράστριας του βρέφους. Αυτό σημαίνει ότι το βρέφος θα εμφανιζόταν ως μέλος της οικογένειας που το… αγόρασε! Η γυναίκα συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς και ομολόγησε πως το αγοράκι της προοριζόταν για παράνομη υιοθεσία.

Όπως δήλωσε στον Alpha ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου: «Κατά τις διαδικασίες δήλωσης του παιδιού, στο ληξιαρχείο, διαπίστωσαν ότι δεν ήταν το άτομο που αναφερόταν στην ταυτότητα».

Επίσης, η 19χρονη ήταν ανύπαντρη και γεννούσε για… τέταρτη φορά. Το πρώτο της παιδί, το έφερε στον κόσμο το 2015. Οι αρχές εξετάζουν που βρίσκονται τα υπόλοιπα παιδιά. Παράλληλα οι αρχές αναζητούν εδώ και δέκα ημέρες την κάτοχο της ταυτότητας, η οποία και έχει εξαφανιστεί.