Μεγάλο πανηγύρι από την Αδελφότητα Ηπειρωτών Νέας Μάκρης-Μαραθώνα-Ραφήνας-Πικερμίου!(βίντεο-φωτο)

1354

Με την ψυχή τους γλέντησαν χτες Κυριακή οι Ηπειρώτες της Νέας Μάκρης,του Μαραθώνα,της Ραφήνας και του Πικερμίου στο κτήμα του Ηπειρώτη στην Νέα Μάκρη στην γιορτή τσίπουρου!

Από τις 12 το μεσημέρι είχαν στηθεί οι ψησταριές με τα κρεατικά και τα σουβλάκια και η τσίκνα έφτανε μέχρι τον Μαραθώνα!

Το κρασί έρεε άφθονο,ο κόσμος πολύς και το κέφι άναψε για τα καλά όταν άρχισε ο Δόκιμος να παίζει το κλαρίνο και ο κόσμος σηκώθηκε να χορέψει αφού πρώτα βέβαια έσυρε τον χορό η χορευτική ομάδα των Ηπειρωτών.

Ο Κώστας Λεοντίδης και ο Νίκος Καλαμίδας τραγούδησαν παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια ξεσηκώνοντας τον κόσμο που κατέκλυσε την πίστα.

Για άλλη μια χρονιά εκατοντάδες Ηπειρώτες από τις περιοχές μας τήρησαν την παράδοση,έφαγαν,ήπιαν και γλέντησαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας Ηπειρωτών Δημήτρης Βασιλείου

Από την γιορτή βέβαια δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι δήμαρχοι Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας και Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας με την παρέα του
Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς με τον αντιδήμαρχο Ρ-Π και πρόεδρο Κρητών Δημήτρη Κατσουλάκη

Εκεί βρέθηκαν και ο πρόεδρος των Τριγλιανών Ραφήνας Γιώργος Κικής και ο πρόεδρος των Κρητων Ραφήνας Πικερμίου και αντιδήμαρχος Δημήτρης Κατσουλάκης

Εκεί βρεθήκαμε και εμείς ,μεταδίδοντας σας ζωντανά την εκδήλωση μέσω facebook του rpn.gr.

Και του χρόνου!K.T

Η Γεωργία Μπουτσίνη με την ολυμπιονίκη μας Φανή Ψαθά
Γιώτα Μαρτίνη από τον Εξωραιστικό σύλλογο της Βγένας