Μέλος σε γνωστή αλυσίδα γυμναστηρίων ένα από τα κρούσματα του κοροναϊού

699

Ένας από τους ασθενείς του κοροναϊού στη χώρα μας είναι μέλος των γνωστών γυμναστηρίων Holmes Place στο Μαρούσι, όπως ενημέρωσε σχετικά η αλυσίδα γυμναστηρίων με ανακοίνωσή της.

Αρχικά με αποστολή sms, η διεύθυνση του γυμναστηρίου ειδοποίησε τα χιλιάδες μέλη του ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Στο περιεχόμενο του γραπτού μηνύματος, που εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των μελών του γυμναστηρίου, αναφέρεται ότι, «κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους με τον ιό COVID-19, έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης». Οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου παραπέμπουν τους αθλούμενους σε ένα link, που περιέχει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο αντιμετώπισης, το οποίο περιλαμβάνει απολύμανση των χώρων.

Μάλιστα, η απολύμανση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 10 Μαρτίου και το γυμναστήριο στο Μαρούσι θα ανοίξει κανονικά στις 09.00 το πρωί, για να υποδεχθεί τους αθλούμενους.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τα Holmes Place: «Κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους του club Αμαρουσίου με τον ιό COVID-19, θα θέλαμε καταρχάς να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας, συνοδευόμενη από ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Βασική προτεραιότητα των Holmes Place, αποτελεί η προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων και των μελών τους. Σε αυτό το πλαίσιο, βρισκόμαστε σε συνεχή συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, που περιλαμβάνει: Διενέργεια άμεσης απολύμανσης σε όλες τις εγκαταστάσεις του club Αμαρουσίου Για τον λόγο αυτόν, αύριο Τρίτη 10/3, το Club θα ανοίξει εκτάκτως στις 9:00π.μ. Θα ακολουθήσει περαιτέρω ενημέρωση».