spot_img
19.2 C
Rafina
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
spot_img

Μετρό Συντάγματος: Νεαρός έπεσε με το πατίνι του στις ράγες και σώθηκε την τελευταία στιγμή – Συγκλονιστικό βίντεο – rpn

 

 

 

Μια ανάσα από την τραγωδία βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (18/7) ένας νεαρός στον σταθμό του Μετρό Συντάγματος, όταν παρασύρθηκε με το ηλεκτρικό πατίνι του και έπεσε στις ράγες. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει τον γύρο των social media, προκαλώντας σοκ για την επικινδυνότητα της στιγμής.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Ανθούπολη

Το συμβάν έλαβε χώρα στη γραμμή 3 του Μετρό, στο ρεύμα προς Ανθούπολη. Εκείνη την ώρα, οι περισσότεροι επιβάτες βρίσκονταν στην απέναντι αποβάθρα με κατεύθυνση προς Ελληνικό, με αποτέλεσμα λίγοι να αντιληφθούν άμεσα τι συνέβη.

Μόλις όμως έγινε αντιληπτή η πτώση του νεαρού, επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν πανικόβλητοι, προσπαθώντας να τον ειδοποιήσουν και να προσελκύσουν βοήθεια. Ο ίδιος, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν εμφανώς ταραγμένος αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά τραυματισμένος.

Πολίτες έσπευσαν και τον έσωσαν

Δύο με τρεις πολίτες που βρίσκονταν στην ίδια πλευρά της αποβάθρας δεν έμειναν αδρανείς. Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, έτρεξαν προς το μέρος του νεαρού και τον βοήθησαν να ανασυρθεί από τις ράγες. Ο νεαρός, αρχικά, παρέδωσε το πατίνι του, ενώ στη συνέχεια κατάφερε, με τη βοήθειά τους, να ανέβει ξανά στην αποβάθρα.

Αφού βγήκε, παρέμεινε σκυμμένος και συγκλονισμένος, αντιλαμβανόμενος πόσο οριακή ήταν η κατάσταση και τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν εκείνη τη στιγμή έμπαινε συρμός στον σταθμό.

Σοκαριστικό βίντεο από τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο από τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, ο οποίος βρισκόταν στην απέναντι αποβάθρα. Ο ίδιος ανήρτησε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, προκαλώντας πλημμύρα αντιδράσεων και συζητήσεων σχετικά με την ασφάλεια στο Μετρό αλλά και την απερίσκεπτη χρήση πατινιών στους σταθμούς.

Η ΣΤΑΣΥ αναμένεται να εξετάσει το περιστατικό και να προβεί σε σχετική ανακοίνωση τις επόμενες ώρες.

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Σωματείο Επαγγελματιών Μαραθώνα: Νεότερη ενημέρωση – Δωρεάν παραχώηση οικοπέδου για πάρκινγκ

Νεότερη ενημέρωση προς όλους τους συναδέλφους και τοὺς κατοίκους...

Κρεπερί στο Πικέρμι αναζητά προσωπικό

Το Sojo Lab στο Πικέρμι αναζητά άτομο για κρέπες...

Δήμητρα Τσεβά: Η συνεδρίαση της Πέμπτης 23/4 δεν είναι η εικόνα του Δήμου μας

Απολογητική αλλά και με υπονοούμενα ένθεν κακείθεν η Δήμαρχος...

Στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη η Μπριζίτ Μακρόν – Η επίσκεψη στη Μαρέβα και το δώρο με ευχές ανάρρωσης

Μια κίνηση με έντονο ανθρώπινο αλλά και συμβολικό χαρακτήρα...

Λέκκας: Δεν είναι δυνατόν να προβλέψουμε με ακρίβεια τον μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό

Για τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό νότια της Κρήτης, αλλά...

ΝΕΑ

Κρεπερί στο Πικέρμι αναζητά προσωπικό

Το Sojo Lab στο Πικέρμι αναζητά άτομο για κρέπες...

Δήμητρα Τσεβά: Η συνεδρίαση της Πέμπτης 23/4 δεν είναι η εικόνα του Δήμου μας

Απολογητική αλλά και με υπονοούμενα ένθεν κακείθεν η Δήμαρχος...

Συνάντηση των Επαγγελματιών Μαραθώνα με θέμα: αποκλεισμός των επιχειρήσεων λόγω έργων ΕΥΔΑΠ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε εχθές (24/4) των επαγγελματιών του Μαραθώνα. Το θέμα...

43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης – Κυριακή 17 Μαΐου 2026

Βαδίζουμε από τον Μαραθώνα μέχρι το Σύνταγμα

RPN.GR