spot_img
14 C
Rafina
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Μια άλλη εκδοχή για τον ξυλοδαρμό του Βαγγέλη Μπουρνού – τι υποστηρίζει ο οδηγός του αυτοκινήτου – rpn

 

 

 

Μια άλλη εκδοχή για το επεισόδιο επίθεσης εις βάρος του πρώην Δημάρχου Ραφήνας- Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνού δίνει το περιβάλλον του οδηγού που ενεπλάκη στο περιστατικό., όπως σας ενημερώσαμε με άρθρο μας και σχετικό βίντεο που μετέδωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος. Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι εικόνες του ξυλοδαρμού αλλά και της παράσυρσης του τέως δημάρχου Ραφήνας Βαγγέλη Μπουρνού, το περιβάλλον του οδηγού που μετά το επεισόδιο διέφυγε από το σημείο, μιλάει στο Live News και δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

Όπως λένε, ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου ενεπλάκη στο επεισόδιο από τον τέως δήμαρχο. Υποστηρίζουν ότι πριν από αυτές τις εικόνες ο κύριος Μπουρνούς χτύπησε με το αυτοκίνητό του, το ασημί όχημα και τα πράγματα ξέφυγαν όταν, όπως τονίζουν, ο τέως δήμαρχος Ραφήνας βγήκε και άρχισε να βρίζει.

«Ο Βαγγέλης Μπουρνούς βγήκε από ένα στενό και ο άλλος οδηγός κατέβαινε τον κεντρικό δρόμο. Ο δήμαρχος βγήκε στην μέση του δρόμου και ο οδηγός φρέναρε και τον απέφυγε. Ξεκίνησε σπινάροντας, χτύπησε το ασημί αυτοκίνητο και πήγε να φύγει κιόλας. Τον χτύπησε δεξιά στον καθρέφτη, στην πόρτα και στο φτερό. Από δεξιά που δεν χωρούσε τίποτα, ούτε αυτός χωρούσε. Αυτός ήταν σε έναν πανικό από πριν», αναφέρει το περιβάλλον του οδηγού.

Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του άντρα, που εδώ βλέπουμε να κλωτσάει τον κύριο Μπουρνούς και λίγο αργότερα να κάνει όπισθεν και να γκαζώνει με τον τέως δήμαρχο μπροστά του, δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό, αν ο 59χρονος έκανε δήλωση για το ατύχημα που του καταλογίζουν.

«Χτύπησε το αυτοκίνητο, έφυγε και τον έπιασε το φανάρι. Είχε αυτοκίνητο μπροστά του οπότε αναγκαστικά σταμάτησε. Ο κύριος Μπουρνούς είχε το «Ν» και ο οδηγός θεώρησε ότι είναι νέος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν προλάβει να πει κάτι, ο δήμαρχος και ο ένας άλλος κύριος άρχισαν τον βρίζουν αισχρά, να μιλάνε άσχημα για την οικογένεια του, για το παιδί του, για όλους», συμπλήρωσε το περιβάλλον του οδηγού.

Τι λέει ο πρώην δήμαρχος
Ο κύριος Μπουρνούς κάνει μια εκ διαμέτρου αντίθετη περιγραφή των γεγονότων. Μας λέει ότι δέχτηκε απρόκλητη επίθεση και πως όταν αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητό του και τον παρέσυρε.

Οι αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό και να απομακρύνουν τον κύριο Μπουρνούς, που στο βίντεο φαίνεται να δέχεται χτυπήματα…

Άτομο από το απέναντι πεζοδρόμιο στη λεωφόρο Μαραθώνος, πρόλαβε να τραβήξει τα τελευταία δευτερόλεπτα του επεισοδίου, που σημειώθηκε έξω από τα ΚΤΕΛ του Γέρακα.

«Όλοι έχουμε εμπλακεί σε ατύχημα, σταματάς, λες συγγνώμη, κάνεις την δήλωση και τέλος. Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του οδηγού του ασημί αυτοκινήτου και δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά η συμπεριφορά του δημάρχου δεν ήταν η σωστή. Το ζήτημα έχει πάρει την νομική οδό», είπε το περιβάλλον του οδηγού.

Στο πρώτο καρέ του βίντεο βλέπουμε τον κύριο Μπουρνούς πεσμένο στο έδαφος. Πιάνει το κεφάλι του μόλις σηκώνεται, με τους υπόλοιπους άντρες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό, που όμως συνεχίζει τα χτυπήματα.

«Το αυτοκίνητο ήταν χρέπι»
Ο κύριος Μπουρνούς κρατάει σε αυτό το σημείο το κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιήσει την αστυνομία και δέχεται κλωτσιά.

Τέσσερα άτομα έχουν μπει μπροστά από τον οδηγό που βρίσκεται εκτός εαυτού, με τον ίδιο να επιστρέφει σιγά – σιγά στο δικό του αυτοκίνητο. Ο τέως δήμαρχος Ραφήνας έχει ειδοποιήσει την αστυνομία, αλλά ο άντρας που τον τραυμάτισε είναι αποφασισμένος να μην περιμένει. Μπαίνει στο όχημα, κάνει για λίγο όπισθεν και πατάει γκάζι.

«Αμφιβάλλω και αν το αυτοκίνητο του έχει ασφάλεια, ένα χρέπι ήταν, ένα κινούμενο χρέπι. Με «Ν» πίσω, αμφιβάλλω αν ήταν και δικό του. Είναι ντροπή να κυκλοφορεί με τέτοιο αυτοκίνητο», λέει το περιβάλλον του οδηγού.

Παρά το γεγονός πως η πινακίδα του αυτοκινήτου φαινόταν στο βίντεο, όπως και το πρόσωπο του οδηγού που επιτέθηκε στον Βαγγέλη Μπουρνούς, ο ίδιος δεν εντοπίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας από τους αστυνομικούς που τον αναζήτησαν.

H υπόθεση περνά πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης, με τους δύο άντρες να έχουν ανταλλάξει μηνύσεις και τον Βαγγέλη Μπουρνούς να προσπαθεί να αφήσει οριστικά πίσω αυτές τις εικόνες και μαζί το σοκ της επίθεσης.

Αυτή την εβδομάδα

Το Grok “γδύνει” και την πίστη των γυναικών – Αφαιρεί μπούργκα, χιτζάμπ και ράσα μοναχών

Η χρήση του Grok, του chatbot τεχνητής νοημοσύνης της...

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11/1- rpn

Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Θερμαινόμενοι δημοτικοί χώροι σε Ραφήνα και Πικέρμι, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου – rpn

Λόγω των σημαντικά χαμηλών θερμοκρασιών που  αναμένονται αύριο, Δευτέρα...

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ναζιστικούς χαιρετισμούς σε επίλεκτη ομάδα στρατού

Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σοβαρού...

ΝΕΑ

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί μηχανής για σούζες στην Αττική

Στη σύλληψη τριών μοτοσικλετιστών που έδιναν ραντεβού για σούζες στην Αττική...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 11/1- rpn

Οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Θερμαινόμενοι δημοτικοί χώροι σε Ραφήνα και Πικέρμι, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου – rpn

Λόγω των σημαντικά χαμηλών θερμοκρασιών που  αναμένονται αύριο, Δευτέρα...

Καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και ναζιστικούς χαιρετισμούς σε επίλεκτη ομάδα στρατού

Οι γερμανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν βρεθεί στο επίκεντρο σοβαρού...

Έκτακτο δελτίο για τριήμερο κύμα ψύχους – Πού θα χιονίσει

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία...

Κανονικά αναχωρούν τα πλοία από Ραφήνα και Λαύριο – rpn

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια έχουν αρχίσει να εκτελούνται κανονικά από...

RPN.GR