Μια επέτειος 28ης Οκτωβρίου διαφορετική από τις άλλες σε Ραφήνα και Πικέρμι(φωτο-βίντεο)

1489

 

Εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού φέτος σε Ραφήνα και Πικέρμι.

Μαθητική παρέλαση βέβαια δεν πραγματοποιήθηκε παρά μόνον παρέστη μία τριμελής αντιπροσωπεία η οποία αποτελείτο από σημαιοφόρο και δύο παραστάτες που αντιπροσωπεύει το σύνολο των εκπαιδευτικών μονάδων οι οποίοι πλαισιώθηκαν από τρία άτομα ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές, καθένα εκ των οποίων εκπροσώπησε το Σύλλογο Τριγλιανών, το Λύκειο Ελληνίδων και το Σύλλογο Κρητών όσον αφορά τη Δημοτική Κοινότητα Ραφήνας, ενώ στη Δημοτική Κοινότητα Πικερμίου η πλαισίωση έγινε αντιστοίχως από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικερμίου.

Μετά την Επιμνημόσυνη Δέηση κατατέθηκε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων αποκλειστικά και μόνο από το Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου εκπροσωπώντας το σύνολο των δημοσίων φορέων και συλλόγων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Μειωμένη ήταν και η παρουσία της Δημοτικής Φιλαρμονικής για την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.

Ας ευχηθούμε του χρόνου να έχει ξεπεραστεί η πανδημία και να γιορτάσουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου όπως έχουμε συνηθίσει.Εμείς βέβαια το RPN.GR είμαστε παρόντες και στο Πικέρμι και στην Ραφήνα και σας μεταδώσαμε live την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνου στην Πλατεία Έβερτ στο Πικέρμι και την δοξολογία στην Παντοβασίλισσα της Ραφήνας μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook

Δείτε περισσότερες φωτο ΕΔΩ


Φωτο-βίντεο Κατερίνα Τράση


=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================