Μήνυμα δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού στους δημότες(Βίντεο)

705

Δημιουργούμε στον τόπο μας έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο.

Επενδύουμε στην ψηφιακή εποχή, εγκαθιστώντας ένα πυκνό δίκτυο οπτικών ινών με υπερυψηλές διαδικτυακές ταχύτητες. Δημιουργούμε τον ψηφιακό Δήμο, με ολοκληρωμένη παροχή ψηφιακών υπηρεσιών όπως υποσχεθήκαμε στους πολίτες.

Συγχρόνως, έως τις αρχές του 2024 θα έχουμε το πιο σύγχρονο αποχετευτικό σύστημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με προηγμένη τριτοβάθμια επεξεργασία και επαναχρησιμοποίηση των επεξεργασμένων εκροών για άρδευση βρώσιμων φυτών.

Το ίδιο χρονικό διάστημα θα έχουμε το δίκτυο του Φυσικού Αερίου εγκατεστημένο στο δεύτερο επιβατηγό λιμάνι της χώρας. Καταφέραμε και βάλαμε τον τόπο μας στον ενεργειακό χάρτη της χώρας.

Όλα αυτά χωρίς να ξεχνάμε τις υποδομές στην εκπαίδευση, τις υποδομές στον αθλητισμό, τις υποδομές στον πολιτισμό.

Ταυτόχρονα, έχοντας σκύψει πάνω από την καθημερινότητα δεν ξεχνάμε σε όλη αυτήν την πορεία την συνοχή του κοινωνικού ιστού επενδύοντας σε κοινωνικές υπηρεσίες, σε δημοτικά ιατρεία, κοινωνικά παντοπωλεία, δημοτικά φαρμακεία. Και όχι μόνο αυτό, δημιουργώντας και το κέντρο κοινότητας. Επενδύουμε σε όλες τις ομάδες πληθυσμού.

Όμως για να κάνουμε το όραμα πράξη σας θέλουμε όλους κοντά μας. Ποτέ η δουλειά δεν είναι ενός. Είναι συνολική, για αυτό καλούμε όλους τους πολίτες σε αυτή τη συστράτευση να κάνουμε το όραμα πράξη.

? Δημιουργούμε στον τόπο μας έναν σύγχρονο, ευρωπαϊκό Δήμο. ? Για να κάνουμε το όραμα, πράξη σας θέλουμε όλους κοντά μας!

Gepostet von Evangelos Bournous am Freitag, 12. Juni 2020