spot_img
18.8 C
Rafina
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Mήνυμα Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου:«Είμαστε όλοι εδώ για εσάς.Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές»(video)

 

 

Σε μήνυμά του προς τους δημότες  ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, αναφερόμενος στην κατάσταση που όλοι βιώνουμε καθημερινά σε σχέση με τον covid-19, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων και των οδηγιών της πολιτείας και των υπευθύνων του ΕΟΔΥ για την αυτοπροστασία των πολιτών  και της κοινωνίας αλλά και τον περιορισμό της αλυσίδας διάδοσης του ιου.

Εξηγεί αναλυτικά τα μέτρα ανακούφισης και στήριξης των δημοτών που έχει λάβει ο Δήμος από την πρώτη ημέρα διαχείρισης της κρίσης, ενώ «στέκεται» ιδιαίτερα στη συνεχή λειτουργία των δομών ‘Βοηθεια στο σπίτι» με τη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 22940-22222 στήριξης και βοήθειας στους έχοντες ανάγκη φαρμακευτικού υλικού, συνταγογράφησης, ή ειδών πρώτης ανάγκης , αλλά και στη λειτουργία του ‘Κέντρου Ψυχολογικής Υποστήριξης» για εκείνους που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη.

«Κανείς δεν είναι μόνος του σε αυτήν την κρίση» τονίζει ο κ. Μπουρνούς στο μηνυμά του. «Είμαστε όλοι εδώ για εσάς. Μένουμε σπίτι. Δεν διακινδυνεύουμε την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων και των εαυτών μας. Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές».

Αυτή την εβδομάδα

Ισπανία: Πέθανε η Μαρικάρμεν Αμπασκάλ – Η 87χρονη που έδωσε πρόσωπο στη στεγαστική κρίση

Η Μαρικάρμεν Αμπασκάλ, η 87χρονη της οποίας η έξωση...

Θύελλα Ραφήνας: Ο Μπαρμπαβάγγος μέγας χορηγός για τη σεζόν 2026–2027

Τη συνεργασία της με τον Μπαρμπαβάγγο, ως μέγα χορηγό...

Χρειάζεται να ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά μας; Τι λέει η ψυχολογία

Χρειάζεται να ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά μας; Υπάρχουν στιγμές...

ΝΕΑ

Θύελλα Ραφήνας: Ο Μπαρμπαβάγγος μέγας χορηγός για τη σεζόν 2026–2027

Τη συνεργασία της με τον Μπαρμπαβάγγο, ως μέγα χορηγό...

Χρειάζεται να ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά μας; Τι λέει η ψυχολογία

Χρειάζεται να ζητάμε συγγνώμη από τα παιδιά μας; Υπάρχουν στιγμές...

Ηλίας Ψινάκης για Σάκη Ρουβά: «Με απέλυσε – Δεν έχουμε καμία σχέση»

Στο τέλος της πολυετούς συνεργασίας του με τον Σάκη...

Άρτιον Μάτι: Το σημείο σου, κάθε στιγμή της ημέρας

Υπάρχουν χώροι που επισκέπτεσαι απλώς για έναν καφέ ή...

RPN.GR