spot_img
32.1 C
Rafina
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
spot_img

Μήνυμα Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καπνίσματος 

 

 

 

Γ. Πατούλης: «Η φετινή παγκόσμια ημέρα, αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη και την ευθύνη μας απέναντι στην προσωπική μας υγεία»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 

 

Η  31η Μαΐου, Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, μας βρίσκει ζωντανούς και πιο αισιόδοξους για ένα υγιές μέλλον. Μετά από 15 μήνες δραματικής υγειονομικής κρίσης, οι αντοχές και η ψυχολογία μας έχουν δοκιμαστεί σκληρά.  Συνάνθρωποί μας, σε διεθνές και παγκόσμιο επίπεδο οι οποίοι μολυνθήκαν από τον Covid, πάσχιζαν για λίγο οξυγόνο για να δυναμώσουν το αναπνευστικό τους, για να σώσουν τους πνεύμονές τους για να μπορέσουν με τις δικές τους δυνάμεις να κερδίσουν την άνιση μάχη με τον κορωνοϊό. 

 

Η σημασία του αναπνευστικού συστήματος για τον ανθρώπινο οργανισμό στους μήνες της πανδημίας έγινε πλέον ανάγλυφη και εμφανής για κάθε πολίτη αυτού του κόσμου. Η φετινή παγκόσμια ημέρα, αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη και την ευθύνη μας απέναντι στην προσωπική  μας υγεία. Όλοι μας αισθανόμαστε ευγνώμονες που καταφέραμε να επιβιώσουμε. Οφείλουμε να αναλογιστούμε σοβαρά την βλαπτική συνήθεια του καπνίσματος. Για ένα πιο φωτεινό παρόν και μέλλον, για τη συνέχιση και διαφύλαξη της υγείας και της ζωής μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και το οξυγόνο που αναπνέουμε, ας δεσμευτούμε όλοι ότι θα διακόψουμε το κάπνισμα, ότι θα βοηθήσουμε τους οικείους μας, σε αυτή την κατεύθυνση, τους φίλους, τους συναδέλφους μας και όσους ακόμη υφίστανται την ισχυρή εξάρτηση από τη νικοτίνη.

 

Ας απαλλάξουμε οριστικά τα σπίτια, τα γραφεία, τις πόλεις μας από τον καπνό. Πετώντας για πάντα το τσιγάρο. Αυτή την ώρα που η έξοδος από την Πανδημία είναι ορατή ας τιμήσουμε το «Δώρο της Ζωής» περισσότερο από ποτέ. Ας δεσμευτούμε να σταματήσουμε ό,τι καταστρέφει την υγεία μας και τη φυσική μας κατάσταση. 

Φέτος για πάντα δεσμευόμαστε και σταματάμε. 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Πέθανε ο Κρητικός ποιητής και τραγουδοποιός Γιώργος Σταυρακάκης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών –...

Χρήστος Τσεμπέρης: «Τι γίνεται με το αντισταθμιστικό τέλος για το λιμάνι της Ραφήνας;»

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου θέτει ζήτημα απώλειας εσόδων για...

Έκτακτη Ανακοίνωση #SaveRafina για το Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 17 Ιουλίου

Δημοτικό Συμβούλιο για το λιμάνι την Παρασκευή 17/7 ώρα...

Summer Party στο Πικέρμι: Το B Burgers δίνει ραντεβού για μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά

Το καλοκαίρι θέλει μουσική, καλή παρέα και αγαπημένες γεύσεις....

Με μια μεγάλη γιορτή χαράς ολοκληρώθηκε το αtυπιkό camp του Δήμου Παλλήνης

Σε μια μεγάλη γιορτή χαράς, αποδοχής και συμπερίληψης εξελίχθηκε...

ΝΕΑ

Χρήστος Τσεμπέρης: «Τι γίνεται με το αντισταθμιστικό τέλος για το λιμάνι της Ραφήνας;»

Ο πρώην αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου θέτει ζήτημα απώλειας εσόδων για...

Summer Party στο Πικέρμι: Το B Burgers δίνει ραντεβού για μια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά

Το καλοκαίρι θέλει μουσική, καλή παρέα και αγαπημένες γεύσεις....

Με μια μεγάλη γιορτή χαράς ολοκληρώθηκε το αtυπιkό camp του Δήμου Παλλήνης

Σε μια μεγάλη γιορτή χαράς, αποδοχής και συμπερίληψης εξελίχθηκε...

RPN.GR