Μοσχομύρισε ψαράκι όλη η Φλέμινγκ!

2604

Ήτανε Σάββατο και πηγαίναμε την βόλτα μας στην Ραφήνα!Και κει που κατηφορίζαμε την Φλέμινγκ,μια γαργαλιστική μυρωδιά από ψαράκια,καλαμαράκια και γαρίδες ζάλισε τον ουρανίσκο μας!.Κατευθείαν κάναμε δεξιά να δούμε από που προέρχονται αυτές οι θεσπέσιες μυρωδιές.Και τι να δούμε;

Ένα καινούργιο μαγαζί στην Ραφήνα!Εκεί λοιπόν ψήνουν-τηγανίζουν-μαγειρεύουν ψαράκια και ψαρούκλες και άλλα εξαίσια θαλασσινά,πρωινά,πεντάφρεσκα από τον Ευβοικό!!

Και όλα αυτά εκεί,μπροστά στα μάτια σου,σε μια ανοιχτή κουζίνα!

Ήταν κάποτε η ταβέρνα ο Μύλος,τώρα έγινε ο Μύλος-Ψάρι και μας έλυσε τα χέρια.Ούτε να καθαρίζουμε ψάρια,ούτε να μυρίζει το σπίτι μας για μέρες!Τα πράγματα είναι απλά.Παραγγέλνεις από μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων που σε προκαλούν μέσα από μια πεντακάθαρη βιτρίνα,τα παίρνεις και φεύγεις.Και μάλιστα σε απίστευτες τιμές.

Η ολόφρεσκη τσιπούρα που ψήνεται μπροστά σου θα σου στοιχίσει μόνο 5 ευρώ,θα φας μια ολόκληρη μερίδα σαρδέλα ψητή,πλούσια σε Ω3 και θα πληρώσεις μόνο 5 ευρώ.

Θα απολαύσεις μια πεντανόστιμη ψαρόσουπα από πετρόψαρα ημέρας,τριμαρισμένη και στραγγισμένη,χωρίς ούτε ίχνος από βελόνες,που θα φάει το παιδάκι σου χωρίς φόβο!

Ο Chef Θοδωρής Νησιώτης είναι εκεί,για να σε βοηθήσει να διαλέξεις ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία από σαλάτες,φιλέτα ψαριών,ζυμαρικά θαλασσινών και παιδικά μενού και να σου ετοιμάσει τα ψάρια,όπως ακριβώς τα προτιμάς!

Και εάν βαριέσαι να πας μέχρι εκεί,έχουν και delivery!

Καλές δουλειές!Κατερίνα Τ.