Μοτοσυκλέτες ταχείας ανταπόκρισης: Έχουμε πετύχει τεράστια εξοικονόμηση πόρων στο ΕΚΑΒ

187

Παρουσιάστηκε και το πρώτο κρούσμα αμφισβήτησης των στατιστικών που δημοσιοποιούμε, εντός της Υπηρεσίας. Δεν θα ασχοληθούμε, επειδή όλα τα στοιχεία καταγράφονται ηλεκτρονικά στο Συντονιστικό Κέντρο και διασταυρώνονται εύκολα.
Το ερώτημα είναι, ποιοι υπηρεσιακοί παράγοντες μας συκοφαντούν και γιατί θέλουν να μας βλάψουν. Η απάντηση είναι απλή. Για να μπορέσουν να μας διοικήσουν. Επειδή έχουμε προβολή και νομίζουν ότι δικαιούνται μερίδιο.
Η απάντηση η δική μας είναι η εξής: “Τα ειδικά τμήματα δεν διοικούνται από το γραφείο. Με κλιματιστικό το καλοκαίρι και καλοριφέρ τον χειμώνα. Από ανθρώπους που δεν κρύωσαν, δεν έγιναν μούσκεμα, δεν ίδρωσαν. Πόσο μάλλον από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, δεν είναι σε θέση να σχεδιάσουν, να εισηγηθούν, να υλοποιήσουν. Από το 2010 το σύστημα ανταπόκρισης στην Αθήνα, στηρίζεται στις Μοτοσικλέτες. Αν δεν υπήρχαν, κάποιοι θα ήταν κατηγορούμενοι. Να λένε ευχαριστώ, που κάθονται στις καρέκλες και να μην ζητάνε και τα ρέστα. Αυτή την στιγμή, 24 άνθρωποι, τρέχουμε 8 διαφορετικά projects και είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης. Έχουμε πετύχει τεράστια εξοικονόμηση πόρων για το ΕΚΑΒ. Κάθε χρόνο βελτιωνόμαστε, μειώνοντας ταυτόχρονα τον προϋπολογισμό μας. Έχουμε όλο τον στόλο σε λειτουργία, με καμία μοτοσικλέτα να ακινητεί. Έχουμε μηδενικό δείκτη ατυχημάτων και μηδενικές χαμένες εργατοώρες. Έχουμε μηδέν δημοσιοϋπαλληλικές ασθένειες, όταν ξέρουμε τι γίνεται στο ΕΚΑΒ και πόσα ασθενοφόρα χάνει στην βάρδια από αυτές. Χαρίζουμε όλες τις ειδικές άδειες και τις εργαζόμαστε. Τελικά : εμείς θα είμαστε εκεί, στον δρόμο, δίπλα στον πάσχοντα, με την στολή μας, τον εξοπλισμό μας, την μοτοσικλέτα μας, τις γνώσεις μας. Εσείς φορέστε τα καλά σας και κάντε πηγαδάκια στους διαδρόμους, να μας συκοφαντείτε. Ο κόσμος ξέρει “.