spot_img
16.8 C
Rafina
Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
spot_img

Μπαλάσκας για αστυνομικούς ελέγχους: «Ο κόσμος είχε μια ευγένεια μοναδική»

Αυτό είπε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει  την ευγένεια του κόσμου κατά τη διάρκεια των γιορτών: «30 χρόνια στην υπηρεσία δεν έχω δει τέτοια αγάπη του κόσμου σε ελέγχους, ακόμη και αυτοί που πήραν πρόστιμο δε δημιούργησαν πρόβλημα» τόνισε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

 

 

 

Ότι έληξε το 300άρι ως πρόστιμο αλλά πως όλα τα άλλα μέτρα παραμένουν υπενθύμισε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, καλούμενος να σχολιάσει την επομένη των γιορτών και το πώς θα εξελιχτεί η κατάσταση των αστυνομικών ελέγχων.

«Το 150αρι μένει και εμείς συνεχίζουμε σε αμείωτο ρυθμό, σύμφωνα με τις εντολές που παίρνουμε, διότι ο κίνδυνος δεν έχει φύγει»

«Ήταν πρωτόγνωρο, ο κόσμος είχε μια ευγένεια μοναδική», ανέφερε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω 30 χρόνια στην υπηρεσία και δεν έχω δει τέτοια αγάπη του κόσμου σε ελέγχους, ακόμη και αυτοί που πήραν πρόστιμο δε δημιούργησαν πρόβλημα». Ο κ. Μπαλάσκας επισήμανε πως «τελικά οι Έλληνες στα δύσκολα γινόμαστε ένα».

Με αφορμή το γεγονός της θλιβερής επετείου της 21ης Απριλίου ο συνδικαλιστής αστυνομικός τόνισε:

«Επιτέλους να φύγει από το τραπέζι το κατάλοιπο της χούντας για την εικόνα που έχουν οι πολίτες για την αστυνομία. Το 60%-70% των αστυνομικών είναι από 19 έως 26 ετών δεν έχουν καμία σχέση ούτε με Μεταξάδες ούτε με Απριλιάδες. Έχουμε μια πανέμορφη δημοκρατία. Χρειαζόταν φαίνεται ο κορονοϊός για να έρθει πιο κοντά η αστυνομία με τον Έλληνα πολίτη»

Αυτή την εβδομάδα

Mama’s Souvlaki Doner Kebab – Το αυθεντικό ψητό της Ραφήνας

Στο Mama’s Souvlaki Doner Kebab στη Ραφήνα, το καλό...

Ο Δήμος Μαραθώνος δημιουργεί Μητρώο Ευάλωτων Πολιτών (ΑμεΑ)

Ο Δήμος Μαραθώνος, μέσω του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,...

Ραφήνα Πικέρμι: Εννιάωρη διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 13/3 σε Διώνη, Καλλιτεχνούπολη, Νταού

Διακοπή ρεύματος έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή 13/3 σε...

Δωρεά ειδών ρουχισμού από τον Σύλλογο Ντραφιωτών «ΕΡΙΚΕΙΑ» στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία»

Μια ακόμη πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς πραγματοποίησε και...

ΝΕΑ

Mama’s Souvlaki Doner Kebab – Το αυθεντικό ψητό της Ραφήνας

Στο Mama’s Souvlaki Doner Kebab στη Ραφήνα, το καλό...

Ο Δήμος Μαραθώνος δημιουργεί Μητρώο Ευάλωτων Πολιτών (ΑμεΑ)

Ο Δήμος Μαραθώνος, μέσω του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,...

Δωρεά ειδών ρουχισμού από τον Σύλλογο Ντραφιωτών «ΕΡΙΚΕΙΑ» στο Νοσοκομείο «Η Σωτηρία»

Μια ακόμη πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς πραγματοποίησε και...

Ισχυρός σεισμός τώρα κοντά στην Καρδίτσα

Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Σεισμός σημειώθηκε λίγο μετά τις...

Ραφήνα: Στήριξη εργαζομένων σε δημοτικό αστυνομικό μετά από καταγγελία πολίτη

Στο επίκεντρο βρέθηκε περιστατικό που φέρεται να σημειώθηκε στις...

RPN.GR