Μπάμπης Μπήλιος “Λιγνιτωρύχοι εκ Καλημεριάνων Ευβοίας”

1580

Καλημεριάνοι Ευβοίας. Ένα μικρό χωριό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στη νότια Εύβοια, βρίσκεται στη νότια πλαγιά μεγάλου λόφου με θέα προς το Αιγαίο πέλαγος και η ονομασία του φέρεται να οφείλεται στη δεσπόζουσα και πανοραματική του θέση: Καλή + μεριά.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά;

Βέβαια οι φίλαθλοι της Θύελλας το γνωρίζουν ,αλλά χθες το έμαθαν και οι φίλαθλοι του Α.Ο. Συλλόγου Νέας Αρτάκης, όταν στα μέσα του ημιχρόνου ο Αντιπρόεδρος της Θύελλας Μπάμπης Μπήλιος κλήθηκε για μια συνέντευξη σε τοπικό ραδιοσταθμό.

“Οι ιδρυτές της ομάδας της “Θύελλας” Διασταύρωσης Ραφήνας , κατάγονται όπως και εγώ , από ένα χωρίο της Νότιας Εύβοιας! Τους Καλημεριάνους! Βρέθηκαν ως Λιγνιτωρύχοι μαζί με Σερφιώτες στα Λιγνιτωρυχεία της Διασταύρωσης Ραφήνας! Και το 1957 ίδρυσαν την ομάδα”

Στη συνέχεια της σύντομης συνέντευξης του , ο Αντιπρόεδριος της Θύελλας αναφέρθηκε στην οργάνωση της ομάδας και κυρίως στη προσπάθεια της Διοίκησης εδώ και πολλά χρόνια που φαίνεται να αποδίδει καρπούς. “Στηριζόμαστε στα παιδιά των ακαδημιών μας και στόχος μας είναι με το πέρασμα του χρόνου να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα.” Κλείνοντας τη συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα της Ν. Αρτάκης.

Στη συνέχεια της συνέντευξης του Αντιπροέδρου της Θύελλας που αφορά την ιστορία της ομάδας να σας θυμίσουμε και το σχετικό video.