spot_img
11.9 C
Rafina
Τρίτη, 24 Μαρτίου, 2026
spot_img

Μπράντ Πιτ: Μετά τα γυρίσματα στην Ύδρα πηγαίνει… Νέα Μάκρη- Τι αποκάλυψε ο δήμαρχος Στέργιος Τσίρκας

 

 

 

Μετά την Ύδρα, η διεθνής κινηματογραφική παραγωγή με τη συμμετοχή του Brad Pitt αλλάζει σκηνικό και κατευθύνεται προς Ανατολική Αττική. Επόμενος σταθμός, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Νέα Μάκρη — μια επιλογή που μόνο τυχαία δεν είναι.

Την αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, μιλώντας στην εκπομπή Buongiorno του MEGA. Όπως ανέφερε, έχει κατατεθεί επίσημο αίτημα για γυρίσματα στη Νέα Μάκρη στις 12 και 13 Μαρτίου, στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας παραγωγής που έχει ήδη τραβήξει πάνω της τα φώτα της διεθνούς κοινότητας.

«Είναι χαρά μας να φιλοξενήσουμε μια τέτοια παραγωγή και ακόμη μεγαλύτερη αν είναι παρών και ο ίδιος ο Μπράντ Πιτ», σημείωσε ο δήμαρχος, εξηγώντας ότι τα αιτήματα αφορούν τεχνικές παρεμβάσεις, κυρίως στον φωτισμό, καθώς και μια χορηγία από την παραγωγή, η οποία έγινε δεκτή και θα αξιοποιηθεί για την ενίσχυση των τοπικών σχολείων. Win–win, χωρίς περιττό θόρυβο.

Η επιλογή της Νέας Μάκρης, όπως τόνισε, έγινε γιατί «πληροί τις προϋποθέσεις του σεναρίου» — κοινώς, έχει αυτό το κάτι που δεν φτιάχνεται με CGI. Παράλληλα, ξεκαθαρίστηκε πως προς το παρόν δεν είναι απολύτως βέβαιο αν ο Brad Pitt θα συμμετάσχει προσωπικά στις συγκεκριμένες σκηνές.

Σύμφωνα με στοιχεία που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, η εταιρεία παραγωγής OneFor έχει υποβάλει αναλυτικό αίτημα για άδεια γυρισμάτων, με σαφή αναφορά στα σημεία και τα χρονικά πλαίσια των λήψεων. Τα γυρίσματα προγραμματίζονται έξω από το Nireus Hotel, στον Ναυτικό Όμιλο Νέας Μάκρης, καθώς και στον δρόμο μπροστά από το πάρκινγκ της οδού Αγίου Κωνσταντίνου.

Σημαντική λεπτομέρεια: δεν προβλέπεται διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Το πρόγραμμα που κατατέθηκε στον Δήμο Μαραθώνα περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές και οργανωτικές προβλέψεις, ώστε τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν ομαλά, με ασφάλεια και χωρίς να διαταραχθεί η καθημερινότητα της περιοχής.

Η Ελλάδα συνεχίζει να παίζει δυνατά στο παγκόσμιο κινηματογραφικό κάδρο — και αυτή τη φορά, μετά την Ύδρα, η Νέα Μάκρη παίρνει σειρά. Όχι άσχημα για μια περιοχή που μέχρι χθες τη συζητούσαμε μόνο για καφέ και παραλία.

Αυτή την εβδομάδα

Γλυκά Νερά – Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης: Φόβοι για τη ζωή της

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές και οι αρμόδιοι...

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 5 Απριλίου στο Δημαρχείο της Ραφήνας

Εθελοντική Αιμοδοσία – Κυριακή 5 Απριλίου 2026 – Από...

Ραφήνα Πικέρμι: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά και το...

Je suis Κρητικός στη Ραφήνα – και με μαντινάδα

Και Κρητικός έγινε ο Χρήστος Τσεμπέρης, και μάλιστα έγραψε...

ΝΕΑ

Γλυκά Νερά – Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης: Φόβοι για τη ζωή της

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές και οι αρμόδιοι...

Ραφήνα Πικέρμι: Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου

Η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά και το...

Je suis Κρητικός στη Ραφήνα – και με μαντινάδα

Και Κρητικός έγινε ο Χρήστος Τσεμπέρης, και μάλιστα έγραψε...

Ραφήνα Πικέρμι: Οφειλές 297.000 ευρώ για λογαριασμούς νερού

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου ενημερώνει τους δημότες ότι...

RPN.GR