spot_img
16.9 C
Rafina
Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Νέα εισαγωγή ανήλικης σε νοσοκομείο από κατανάλωση αλκοόλ – rpn

 

 

Ένα 14χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το περιστατικό συνέβη σε κλαμπ στο Μελιγαλά, όπου η ανήλικη κατανάλωσε αλκοόλ, με αποτέλεσμα να αισθανθεί αδιαθεσία και να λιποθυμήσει. Αρχικά, διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του Μελιγαλά, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε σοβαρή, και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εμπλοκή Αρχών και Συλλήψεις

Ιατρός του νοσοκομείου Καλαμάτας ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας για την κατάσταση της 14χρονης, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων.

  • Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ: Ένας 39χρονος συνελήφθη επειδή επέτρεψε την κατανάλωση αλκοόλ από την ανήλικη, παραβιάζοντας τους νόμους προστασίας ανηλίκων.
  • Η μητέρα της ανήλικης: Η 37χρονη μητέρα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Και οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο ιδιοκτήτης του κέντρου διασκέδασης κατηγορείται για παραβίαση μέτρων προστασίας ανηλίκων. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ σε άτομα κάτω των 18 ετών. Παράλληλα, η μητέρα του κοριτσιού κατηγορείται για την έκθεση της 14χρονης σε κίνδυνο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η Κατάσταση της 14χρονης

Η 14χρονη πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας χθες το απόγευμα, ενώ το περιστατικό αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ανάγκη για αυστηρή εφαρμογή των νόμων σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους.

4o

Αυτή την εβδομάδα

Αττική: Παρίσταναν υπαλλήλους ηλεκτρικής ενέργειας και άρπαζαν χρήματα και κοσμήματα

Δύο συλλήψεις στη Φυλή για τέσσερις υποθέσεις απάτης και...

Αίγιο: Πήγαν να αγοράσουν αυτοκίνητο αλλά Ρομά τους πήρε 27.000 ευρώ υπό την απειλή όπλου

Τρεις άνδρες από τη Ζάκυνθο ταξίδεψαν στη Ροδοδάφνη για...

Απάτη με SMS για δήθεν πρόστιμα της Τροχαίας — Παριστάνουν το gov.gr

Με πρόσχημα μια υποτιθέμενη τροχαία παράβαση, επιτήδειοι επιχειρούν να...

Επίσκεψη Ρούμπιο: Κυκλοφοριακοί περιορισμοί στην Αθήνα — Τι προβλέπεται για μετρό και συγκεντρώσεις

Αλλαγές στην κυκλοφορία και αυξημένα μέτρα ασφαλείας φέρνει στο...

ΝΕΑ

Απάτη με SMS για δήθεν πρόστιμα της Τροχαίας — Παριστάνουν το gov.gr

Με πρόσχημα μια υποτιθέμενη τροχαία παράβαση, επιτήδειοι επιχειρούν να...

Marathon Village: Ο Κυριακάτικος BBQ μπουφές έχει μια πρόταση που ανοίγει την όρεξη!

Μαριναρισμένο φιλέτο προβατίνας και πατάτες φούρνου πρωταγωνιστούν σε ένα...

Καλλιθέα: Εκκενώθηκαν δύο πολυκατοικίες μετά τον εντοπισμό ύποπτων φιαλιδίων

Κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε το απόγευμα της Τρίτης ο...

RPN.GR