spot_img
26.6 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Νέα Φιλαδέλφεια: Βγήκε από το νοσοκομείο η μητέρα του Μιχάλη – Μπήκε ο πατέρας του

 

 

 

Μετά τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε η μητέρα του, ο πατέρας του έχει υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Θριάσιο» όπου και νοσηλεύεται.

Ο τραγικός πατέρας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τη δολοφονία του γιου του και έχει διαταραχές πανικού. Η βοήθεια που προσπαθούν να του παρέχουν οι γιατροί, είναι κυρίως ψυχολογική, όσο αυτό είναι δυνατό.

Για προληπτικούς λόγους αναμένεται να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο. Σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί η κατάστασή του, δύσκολα οι γιατροί θα επιτρέψουν να παραβρεθεί στην κηδεία του παιδιού του.

Εξιτήριο για την μητέρα

Εξιτήριο πήρε η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», καθώς δεν άντεξε στο άκουσμα της δολοφονίας του γιου κατά τη διάρκεια της άγριας επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των Ελλήνων συνεργών τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η μητέρα του Μιχάλη, είχε διακομιστεί στον «Ερυθρό Σταυρό», καθώς μόλις έμαθε τα τραγικά νέα ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο. Το βράδυ της Τετάρτης υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, όπου οι γιατροί που την παρακολουθούν επιβεβαίωσαν ότι κατάσταση της υγείας της γυναίκας βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Έτσι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αποχώρησε.

Η ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» για τους τραυματίες και την μητέρα του 29χρονου:

1)Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

2)Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

3)Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4)Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.

Αυτή την εβδομάδα

Νέα Μάκρη: Οι χώροι στάθμευσης που εξυπηρετούν το κέντρο και την παραλία – Δείτε χάρτη

Λύσεις για τους οδηγούς που επισκέπτονται το κέντρο και...

Δήμος Μαραθώνος: Μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ωδή στη Χαρά»

Το Τμήμα Διαχείρισης Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών, ΚΑΠΗ και...

Καλαμάτα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 39χρονη που δολοφονήθηκε με 45 μαχαιριές – Συγκλονίζει η αδελφή της

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οργής πραγματοποιείται σήμερα στην...

Αστυνομικός έσωσε δύο αδερφάκια από φλεγόμενο σπίτι- η καλή είδηση της ημέρας

Μια συγκινητική πράξη αυτοθυσίας εκτυλίχθηκε στα Γιαννιτσά, όπου αστυνομικός...

ΝΕΑ

Δήμος Μαραθώνος: Μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ωδή στη Χαρά»

Το Τμήμα Διαχείρισης Παιδικών και Βρεφονηπιακών σταθμών, ΚΑΠΗ και...

Αστυνομικός έσωσε δύο αδερφάκια από φλεγόμενο σπίτι- η καλή είδηση της ημέρας

Μια συγκινητική πράξη αυτοθυσίας εκτυλίχθηκε στα Γιαννιτσά, όπου αστυνομικός...

RPN.GR