spot_img
13.6 C
Rafina
Πέμπτη, 23 Απριλίου, 2026
spot_img

Νέα Μάκρη: Η TIMOTHY’S FAMILY οργανώνει κλήρωση αγάπης για τον Λίνο – rpn

 

 

 

Νέα Μάκρη – 20 Ιανουαρίου 2026

Η εταιρεία γενικού τουρισμού TIMOTHY’S FAMILY διοργανώνει μια ξεχωριστή κλήρωση αγάπης και προσφοράς, με λαχνούς αξίας 5€, όπου το 100% των εσόδων θα διατεθεί για τη στήριξη του μικρού Λίνου, ενός παιδιού που από την πρώτη στιγμή της ζωής του δίνει έναν σκληρό και καθημερινό αγώνα.

Ο Λίνος ήρθε στη ζωή πρόωρα. Εξαιρετικά πρόωρα. Κόντρα σε κάθε δυσκολία, ο μικρός μαχητής κατάφερε να επιβιώσει. Ωστόσο, κατά τη μακρά νοσηλεία του προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα νοσοκομειακού τύπου, η οποία προκάλεσε σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες και την εμφάνιση υδροκεφάλου. Σήμερα, στα 8 του χρόνια, ο Λίνος έχει ήδη περάσει από 2 ορθοπεδικά χειρουργεία και 40 επεμβάσεις για την αντικατάσταση της βαλβίδας παροχέτευσης του εγκεφαλονωτιαίου υγρού που φέρει.

Στα πλαίσια της κλήρωσης, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια 3ήμερη εκδρομή για 2 άτομα σε: Γύθειο, Μονεμβασιά, Αρεόπολη, Γερολιμένας, Σπήλαιο Διρού, Βάθεια, Καστροπολιτεία Μυστρά.

Ημερομηνία εκδρομής: 16.05.2026

Οι λαχνοί διατίθενται στα γραφεία της TIMOTHY’S FAMILY, Ελ. Βενιζέλου 14, Νέα Μάκρη.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 04.05.2026 στα γραφεία της TIMOTHY’S FAMILY και ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσω των social media της εταιρείας (Facebook, Instagram).

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
  • Ο νικητής οφείλει να επικοινωνήσει με την εταιρεία εντός 3ων εργάσιμων ημερών από την ανακοίνωση της κλήρωσης. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας, θα πραγματοποιηθεί δεύτερος γύρος κλήρωσης. 
  • Η συμμετοχή στην εκδρομή δε μεταβιβάζεται σε τρίτο πρόσωπο και δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας ή προορισμού. 
  • Για την επιβεβαίωση του νικητή απαιτείται η επίδειξη του πρωτότυπου λαχνού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εταιρικής Επικοινωνίας της TIMOTHY’S FAMILY στο 22940 20146, ή μέσω των επίσημων καναλιών επικοινωνίας της εταιρείας.

 

Media Contact

Ιάσονας Βελούδης

Head of Corporate Communications

  1. corporatecomms@timothysfamily.com / m. +30 694 6346 213 / t. +30 22940 20146

 

Αυτή την εβδομάδα

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

Σταθερά στην πρόληψη κι ενίσχυση της Υγειονομικής Ετοιμότητας των πολιτών, ο Δήμος Μαραθώνος

Με σταθερό προσανατολισμό στην πρόληψη και την ενίσχυση της...

Δήμος Μαραθώνος: Χτίζοντας Γέφυρες – Η βιωματική εξοικείωση με το Νηπιαγωγείο

Μια δράση η οποία έχει γίνει θεσμός τα τελευταία...

ΝΕΑ

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Καρκινογόνος ουσία σε σκευάσματα αδυνατίσματος – Ποια προϊόντα αποσύρονται

Σοβαρή προειδοποίηση προς τους καταναλωτές απευθύνει ο Εθνικός Οργανισμός...

Λ.Φλέμινγκ: Η τριτοκοσμική κατάστασή της αποτελεί ένα χρόνιο “καρκίνωμα” της Ραφήνας

Πολλά και ενδιαφέροντα αναφέρει ο π. αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης...

RPN.GR