spot_img
23.4 C
Rafina
Τετάρτη, 20 Μαΐου, 2026
spot_img

Νέα Μάκρη: Ιερέας χαστούκισε γυναίκα – anattica

 

 

 

Ακόμη μία καταγγελία για βία που δέχθηκε γυναίκα, βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά στην Νέα Μάκρη Αττικής, με έναν ιερέα που φέρεται σε κατάσταση αμόκ να την χαστούκισε και να την έσπρωξε με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο.

Όπως καταγγέλλουν στο ekklissiaonline.gr κάτοικοι της περιοχής της Νέας Μάκρης, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (11/04), με περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων στον κεντρικό δρόμο, να γίνονται μάρτυρες της βίας που άσκησε ο ιερέας στην γυναίκα.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει αυτόπτης μάρτυρας, είδε τον ιερέα να περπατά με την γυναίκα, και να έχουν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό.

Έπειτα από λίγα λεπτά, οι κάτοικοι τον είδαν να χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα, και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο.

Αμέσως, μία παρέα προσέγγισε την γυναίκα, ρωτώντας την εάν χρειαζόταν βοήθεια και τη βοήθησαν να κάτσει σε ένα παγκάκι, ενώ προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον ιερέα που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Η γυναίκα ανέφερε στην παρέα πως είχε συνοδέψει τον ιερέα στη Μονή του Αγίου Εφραίμ για προσκύνημα μαζί και με άλλους πιστούς από ενορία.
Είχαν έρθει με πούλμαν αλλά δυσαρεστήθηκε ο ιερέας για κάτι που ξέχασε να πάρει μαζί της η γυναίκα από το μοναστήρι και αυτός ήταν ο λόγος που ξέσπασε πάνω της.
Οι άνθρωποι παρότρυναν την γυναίκα η οποία έκλαιγε να κάνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια.

Αυτή την εβδομάδα

Τελμησσός Μαραθώνος: Μονοπάτι Γουλινά 2026 – Μία αυθεντική εμπειρία βουνού στην Οίτη

Την Κυριακή 17 Μαΐου 2026 πραγματοποιήθηκε στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας...

Αττική: Πώς ο Σαρωνικός και η θερμοκρασιακή αναστροφή γέμισαν την πόλη με μυρωδιά αερίου

Μια βαριά και μυστηριώδης οσμή, που θύμιζε έντονα υγραέριο,...

Laf Lab Summer Camp στη Ραφήνα: Το καλοκαίρι που τα παιδιά δεν θα θέλουν να τελειώσει

Αν κάθε χρόνο ψάχνεις κάτι «καλό» για το παιδί...

Η Σαπουνά… αδειάζει την Τσεβά: «Πίσω ολοταχώς στην παλιά πορεία ο Δήμος Ραφήνας»

Η ανεξαρτητοποίηση της Τοπικής Συμβούλου Ραφήνας Αναστασίας Σαπουνά δεν...

ΝΕΑ

Τελμησσός Μαραθώνος: Μονοπάτι Γουλινά 2026 – Μία αυθεντική εμπειρία βουνού στην Οίτη

Την Κυριακή 17 Μαΐου 2026 πραγματοποιήθηκε στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας...

Η Σαπουνά… αδειάζει την Τσεβά: «Πίσω ολοταχώς στην παλιά πορεία ο Δήμος Ραφήνας»

Η ανεξαρτητοποίηση της Τοπικής Συμβούλου Ραφήνας Αναστασίας Σαπουνά δεν...

RPN.GR