spot_img
17.1 C
Rafina
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026
spot_img

Nέα Μάκρη: Συναρπαστικές μάχες στο διεθνές τουρνουά πόλο – anattica

Συναρπαστικές μάχες στο διεθνές τουρνουά πόλο #Splash που ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 7/4 στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης.
Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξάγεται από την Πέμπτη στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης το διεθνές #τουρνουά #πόλο Splash, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος και στο οποίο συμμετέχουν ομάδες αγοριών Κ13 και Κ11 από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι μικροί πολίστες, από 10 έως και 13 ετών, έχουν προσφέρει ως τώρα συναρπαστικές μάχες και έχουν δείξει μεγάλη αγωνιστικότητα και πάθος, αλλά και πειθαρχία και αθλητικό πνεύμα.
Σήμερα, Σάββατο, οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9 το πρωί, ενώ ο τελευταίος αρχίζει στις 21:00.
Το τουρνουά ολοκληρώνεται αύριο, Κυριακή, με παιχνίδια επίσης από τις 9 το πρωί. Ο μεγάλος τελικός της Κ13 κατηγορίας (13 και 12 ετών) είναι προγραμματισμένος για τις 12:00. Θα ακολουθήσει, στις 13:00, ο μεγάλος τελικός της Κ11 (11 και 10 ετών).
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Το Splash, διοργανώνει η εταιρεία Agenda Sport Action και ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία του ελληνικού πόλο, ο Δημήτρης Σελετόπουλος.
Από την πλευρά του Δήμου Μαραθώνος, για τη φιλοξενία και την επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης συνεργάστηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Τάσος Χρυσίνας και Επιχειρηματικότητας και Προώθησης Τουριστικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μεταξωτός, καθώς και το Γραφείο Αθλητισμού.

Αυτή την εβδομάδα

Σάββας Αραπκιλής: Ο κατήφορος της διοίκησης Τσεβά και της ίδιας της Δημάρχου δεν έχει τέλος

Ο κατήφορος της διοίκησης μειοψηφίας Τσεβά και της ίδιας...

Ξηντάρας: Η διοίκηση Τσεβά νοιώθει ότι χάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών, γιαυτό χάνει και την ψυχραιμία της

Καυστική ανάρτηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Ξηντάρα: ''Η μειοψηφική...

Αργοναύτης Ραφήνας: Η ομάδα που επενδύει στα παιδιά – όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη

Σε μια εποχή όπου ο αθλητισμός συχνά εγκλωβίζεται σε...

Παλλήνη: Ουσιαστικός διάλογος στη «Σχολή Γονέων»- «Τα παιδιά ως δέκτης και θεατής της βίας»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ουσιαστική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη...

ΝΕΑ

Ξηντάρας: Η διοίκηση Τσεβά νοιώθει ότι χάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών, γιαυτό χάνει και την ψυχραιμία της

Καυστική ανάρτηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Ξηντάρα: ''Η μειοψηφική...

Παλλήνη: Ουσιαστικός διάλογος στη «Σχολή Γονέων»- «Τα παιδιά ως δέκτης και θεατής της βίας»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ουσιαστική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη...

RPN.GR