Νέα Μάκρη : Βασιλικός πολτός , το ελιξήριο της υγείας και της νεότητας στο Μελισσοκομείο Σακαρίκου

699
Αν η επιστροφή στο πρόγραμμα μετά τις διακοπές σας φέρνει κόπωση ,βάλτε στην ζωή σας κάτι φυσικό, τον βασιλικό πολτό.
Ο βασιλικός πολτός είναι μια κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες ως τροφή για την μελλοντική βασίλισσα και είναι πηγή πρωτεινών ,αμινοξέων, λιπιδίων,βιταμινών,αντιβακτηριακών,αντιβιοτικών και μεταλλικών στοιχείων.
Ο βασιλικός πολτός περιέχει μια σειρά από θρεπτικά ,ενεργητικά και μεταβολικά οφέλη καθώς επιδρά στη μακροζωία,βοηθά στη διατήρηση της υγείας ,της ομορφιάς και της νεότητας, στις διάφορες λειτουργίες του σώματος,αυξάνει την αντοχή σε ασθένειες και την λίμπιντο.
Αποτελεί επίσης μια αναβολική υποστήριξη σε αθλητές για την βελτίωση της αθλητικής απόδοσης καθώς αυξάνει την ενέργεια,την αντοχή και τη φυσική δύναμη.
Τρώμε κάθε πρωί ένα γραμμάριο από το ειδικό κουταλάκι που περιέχει η συσκευασία.
Είναι κατάλληλο και για παιδιά από τριών ετών και πάνω.
Ο βασιλικός πολτός είναι προιόν της μέλισσας και συγκαταλέγεται στην συλλογή των προιόντων του μελισσοκομείου Σακαρίκου.
Θα τον βρειτε στο φυσικό κατάστημά μας στην Λ.Μαραθώνος 38 στην Νέα Μάκρη, στα καταστήματα Θανόπουλος και σε επιλεγμένα φαρμακεία.
Το μελισσοκομείο της οικογένειας Σακαρίκου φημίζεται για την ποιότητά του, προσφέροντας εδώ και 40 χρόνια αγνά μέλια και προϊόντα μέλισσας, αλλά και φυσικά καλλυντικά για πρόσωπο και σώμα.
Τηλ.2294400330
Inbox honeysak
Mail christinasakarikou@gmail.com