Νέα Μάκρη:Τα καλλυντικά της Χριστίνας Σακαρίκου τώρα και στα φαρμακεία!

6808

Πίσω από την ευρεία γκάμα προϊόντων Cristie’s Cosmetics βρίσκεται η Χριστίνα Σακαρίκου, που μεγάλωσε μέσα στα μελίσσια του πατέρα της κι αποφάσισε πρόσφατα να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό από τις πρώτες ύλες της μέλισσας. Θα τη βρείτε με όλα τα καλλυντικά και τα μέλια της μελισσοκομίας Σακαρίκου στο κατάστημά της στη Νέα Μάκρη (Λ. Μαραθώνος 38-2294400330).

Ζητήστε τα #christies τώρα και στο φαρμακείο της γειτονιάς σας #christies #cosmetics #naturalcosmetics #beeswax #ointment #pharmacy #dry_skincare

Ανακαλύψτε τα Christie’s cosmetics, μια νέα σειρά απολύτως φυσικών καλλυντικών, που
εκμεταλλεύονται τη δύναμη των προϊόντων της μέλισσας και τις μοναδικές ιδιότητές τους.
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, με βασικά συστατικά τους το μελισσοκέρι και την πρόπολη, που ανάλογα με τη χρήση συνδυάζονται με λεβάντα γεράνι, βάλσαμο, καλέντουλα και άλλες πρώτες ύλες, που μας χαρίζει απλόχερα η ελληνική φύση.Αποτέλεσμα είναι αυτά τα καλλυντικά να έχουν υπέροχη υφή και φυσικά αρώματα και να
καταπραΰνουν το δέρμα από ερεθισμούς, συγκάματα, συγκάματα, τσιμπήματα, ελαφριά εγκαύματα, ενώ ενδείκνυνται και για ψωρίαση, εκζέματα, ραγάδες, ξηροδερμία.

Ακριβώς για αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες, τα καλλυντικά αυτά απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες, από εγκύους και θηλάζουσες, ή νεογέννητα, παιδιά και εφήβους, μέχρι νέους ή μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους.

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και απαλλαγμένα από parabens sls, sles,σιλικόνες και χρωστικές, ενώ η συσκευασίες τους έχουν δημιουργηθεί με ανακυκλώσιμα υλικά.