Νέες δράσεις από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Φίλιππος Καβουνίδης Γεράσιμο Βουδούρη για τα ΚΑΠΗ Ραφήνας και Πικερμίου

492

Όπως θα δείτε στο πρόγραμμα του Ιανουαρίου 2020 που ακολουθεί,καινούργιες δράσεις και πολύ ωραία πράγματα θα απολαύσουν τα μέλη του ΚΑΠΗ Ραφήνας και Πικερμίου!

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ”Φιλιππος Καβουνίδης”Γεράσιμος Βουδούρης,ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε,δείχνει ότι έχει όρεξη να πραγματοποιήσει πολλές και καινούργιες δράσεις ,ξεκινώντας με το θεατρικά έργα που θα έχουν την ευκαρία να απολαμβάνουν κάθε μήνα τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Αυτόν τον μήνα πρεμιέρα θα κάνει την Τρίτη 28 Ιανουαρίου

η θεατρική  ομάδα Αστροναύτες που θα παρουσιάσει ένα από τα αριστουργηματικά μονόπρακτα του Άντον Τσέχοφ αλλά και του παγκόσμιου θεάτρου, την «Πρόταση γάμου»  Παίζουν: Φρόσω Ζαγοραίου, Ντίνος Ποντικόπουλος  

Επίσης κάθε μήνα θα γίνεται παρουσίαση βιβλίου.

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου,

Το ΝΠΔΔ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ» και  η Κινηματογραφική Λέσχη θα φιλοξενήσουν την παρουσίαση του μυθιστορήματος του Μάριου Μιχαηλίδη «Ανατολικά  της  Αττάλειας, βόρεια  της  Λευκωσίας» (εκδ. Momentum).    Το έργο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας και εκδότης Στέφανος Ξένος.

Ακολουθεί όλο το πρόγραμμα του Ιανουαρίου:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ :

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 21

ΤΗΛ. 2294026280 & 2294079456

E-mail:kapirafinas@gmail.com

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 Πρωινός περίπατος στην Αθήνα και επίσκεψη στο  Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών-Ίδρυμα Βούρου Ευταξία που είναι ένα μουσείο αφιερωμένο στην εξέλιξη της πόλης της Αθήνας κατά τους νεότερους χρόνους.

Τιμή συμμέτοχης: 5 ευρώ (μεταφορά) και 5 ευρώ είσοδος και ξενάγηση στο μουσείο

 Εγγραφές:  Παρασκευή 10 Ιανουαρίου  και ώρα :9:00πμ

 Αναχώρηση: Ραφήνα 8:30 πμ από ΟΤΕ

                       Πικέρμι 8:45 πμ από ELBISCO  

ΤΡΙΤΗ  21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τα μέλη των ΚΑΠΗ θα παρακολουθήσουν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έπος του Λέοντος Τολστόι «Πόλεμος και Ειρήνη» σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη. Στο ρόλο του Λέοντος Τολστόι και του Στρατηγού Κουτούζωφ ο Κώστας ΚαζάκοςΠρωταγωνιστούν αλφαβητικά:  Γεράσιμος Γεννατάς,  Πυγμαλίων  Δαδακαρίδης,  Τζένη  Κόλλια,  Νεφέλη  Κουρή,  Κωνσταντίνος  Μπιμπής,  Κώστας  Νικούλι,  Ρούλα  Πατεράκη  και Βασιλική Τρουφάκου. Παίζουν ακόμη οι  Ανδρέας  Κανελλόπουλος  και Εστέλλα Κοπάνου. 

 Τιμή συμμέτοχης: 25 ευρώ

 Εγγραφές:  Πέμπτη  9 Ιανουαρίου  και ώρα :9:00πμ

 Αναχώρηση: Ραφήνα 18:00 πμ από ΟΤΕ

                       Πικέρμι 18:15 πμ από ELBISCO

ΠΕΜΠΤΗ  23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  

Το ΝΠΔΔ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ» και  η Κινηματογραφική Λέσχη θα φιλοξενήσουν την παρουσίαση του μυθιστορήματος του Μάριου Μιχαηλίδη «Ανατολικά  της  Αττάλειας, βόρεια  της  Λευκωσίας» (εκδ. Momentum).    Το έργο θα παρουσιάσει ο ίδιος ο συγγραφέας και εκδότης Στέφανος Ξένος.

 Αίθουσα “Φίλιππος Καβουνίδης” : ώρα 19:00 μμ.

ΤΡΙΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Το ΝΠΔΔ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΟΥΝΙΔΗΣ» και  η Κινηματογραφική Λέσχη θα φιλοξενήσουν την θεατρική  ομάδα Αστροναύτες που θα παρουσιάσει ένα από τα αριστουργηματικά μονόπρακτα του Άντον Τσέχοφ αλλά και του παγκόσμιου θεάτρου, την «Πρόταση γάμου»  Παίζουν: Φρόσω Ζαγοραίου, Ντίνος Ποντικόπουλος  

Αίθουσα «Φίλιππος Καβουνίδης»: ώρα 19:00μμ

Είσοδος: Δωρεάν

                                Ενημερώνουμε τα μέλη ότι η κράτηση των θέσεων σε προγραμματισμένες εκδρομές, περιπάτους και θεατρικές παραστάσεις θα γίνεται με την εξόφληση του ποσού συμμετοχής μόνο τις ήμερες που αναγράφονται στο πρόγραμμα, σε περίπτωση μη έγκαιρης ακύρωσης της θέσης το ποσό θα χάνεται. Η ακύρωση γίνεται τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ήμερες πριν την εκδρομή, τον περίπατο η τη θεατρική παράσταση. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα εγγεγραμμένα μέλη με τη επίδειξη της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ . Μη μέλη του ΚΑΠΗ θα εγγράφονται σε λίστα αναμονής και αν υπάρχουν κενές θέσεις θα συμμετέχουν με σειρά προτεραιότητας                                                                      ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ                                                                 ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ
  ΔΕΥΤΕΡΑ       ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ 9:30πμ-11:00μμ  
  ΤΡΙΤΗ     ΟΜΑΔΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ 9:30πμ-10:30πμ
    ΤΕΤΑΡΤΗ             ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ        9:00πμ-10:30πμ    ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ  ΧΟΡΟΥ-ΘΕΑΤΡΟΥ-ΧΟΡΩΔΙΑΣ        17:30μμ-20:30μμ
  ΠΕΜΠΤΗ     ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΛΠ 7:30πμ-10:00πμ  
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ       ΟΜΑΔΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 9:30πμ-10:30πμ  
            Υ
                               
     
     
           
     
         
            ΚΑΠΗ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
              ΤΡΙΤΗ              ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΛΠ 7:30πμ-10;00πμ  
                 ΤΕΤΑΡΤΗ         ΟΜΑΔΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 10:00πμ- 12:00πμ ΟΜΑΔΑ ΜΠΙΡΙΜΠΑΣ 17:00μμ-20:00μμ
                    ΠΕΜΠΤΗ   ΟΜΑΔΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ 10:00πμ-11:00πμ
                  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ                   ΟΜΑΔΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 11:00πμ-12:00πμ       ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ    Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!