Νεκρά δυο αδέρφια στην Καρδίτσα – Έπεσαν σε γκρεμό με το αυτοκίνητό τους

255

Θανατηφόρο τροχαίο για δύο άτομα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (1/10) στην Αργιθέα κοντά στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net το τροχαίο ωστόσο διαπιστώθηκε ένα 24ωρο αργότερα (το απόγευμα της Τετάρτης 2/10)  καθώς το αυτοκίνητο έφυγε σε γκρεμό χωρίς να γίνει αντιληπτό από κάποιον διερχόμενο οδηγό.

Click to enlarge image tr_spili2.jpg

Πρόκεται για αδέρφια, άνδρας (73 ετών) και γυναίκα που η καταγωγή τους είναι από χωριό του Δήμου Μουζακίου και οι οποίοι είχαν μεταβεί χθες στην Ι.Μ. Παναγίας Σπηλιάς για να προσευχηθούν. Μετά την αποχώρησή τους (εικάζεται περί τις 5 μ.μ) από την Ιερά Μονή και σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο έφυγε σε γκρεμό όπου και βρέθηκε σήμερα περίπου την ίδια ώρα όταν κάποιος περαστικός οδηγός παρατήρησε τα ίχνη που είχαν αφήσει οι ροδιές στο οδόστρωμα. Πλησιάζοντας στην άκρη του δρόμου είδε το όχημα να έχει πέσει σε γκρεμό πολλών μέτρων φθάνοντας λίγο πριν τον δρόμο που βρίσκεται από την κάτω πλευρά και κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Click to enlarge image tr_spili1.jpg

Στο σημείο βρίσκονται δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν από το όχημα τις δύο σορούς. Στο σημείο επίσης βρίσκεται αστυνομία και ασθενοφόρο του Κ.Υ. Μουζακίου.

Click to enlarge image tr_spili7 1.jpg

Έρευνα για τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Μουζακίου.