Νεκρή βρέθηκε διάσημη χορεύτρια στο σπίτι πάμπλουτου Κορεάτη

282

Ο ζάπλουτος Λί και η νεαρή χορεύτρια είχαν γνωριστεί σε ένα κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων και είχαν συμφωνήσουν να «συνεχίσουν» στην κατοικία του

Η27χρονη Κριστίνα Ντόντσοβα (Kristina Dontsova), μία από τις πλέον γνωστές χορεύτριες της Ρωσίας, βρέθηκε νεκρή στο λουτρό της υπερπολυτελούς οικίας που διατηρεί ο Νοτιοκορεάτης Λι Σέουνγκ – Τσουλ στη Μόσχα.

Ο κροίσος και η νεαρή χορεύτρια είχαν γνωριστεί σε ένα κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων και συμφώνησαν να «συνεχίσουν» στην κατοικία του. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και τα ίχνη της κοπέλας χάνονται.

Σύμφωνα με το υλικό που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας, οι δυο τους φαίνονται να μπαίνουν μαζί στο διαμέρισμα, όπου ο Νοτιοκορεάτης διοργάνωνε ένα μεγάλο ερωτικό όργιο.

4-6.jpg

H μαρτυρία του Λι αναφέρει πως η Κριστίνα πήγε για μπάνιο και στη συνέχεια έπεσε για ύπνο, όμως το πρωί που ξύπνησε την βρήκε νεκρή στην μπανιέρα. Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει τα ενδεχόμενα της δολοφονίας ή της υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.