spot_img
18.7 C
Rafina
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Νεκρός σε τροχαίο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βλάσης Ταβλαρίδης

Θλίψη στη Χαλκίδα και στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο – Η μοτοσικλέτα του εξετράπη και προσέκρουσε σε μαντρότοιχο

 

 

 

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα και στην αθλητική κοινότητα της Εύβοιας ο αιφνίδιος θάνατος του Βλάση Ταβλαρίδη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή, σε τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 23:00 το βράδυ της Κυριακής, 23 Αυγούστου, στην περιοχή της Γλύφας Χαλκίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη διασταύρωση της Ριτσώνας.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Βλάσης Ταβλαρίδης εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε μαντρότοιχο φαρμακοβιομηχανίας.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο οδηγός διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του. Την προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών και των συνθηκών του δυστυχήματος έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Μια ξεχωριστή παρουσία στο ποδόσφαιρο της Χαλκίδας

Ο Βλάσης Ταβλαρίδης υπήρξε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Υπηρέτησε για πολλά χρόνια το ευβοϊκό ποδόσφαιρο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στον αθλητισμό της πόλης.

Παράλληλα, είχε αναπτύξει πολυετή δραστηριότητα στον επιχειρηματικό χώρο, αποκτώντας ισχυρούς δεσμούς με την κοινωνική και επαγγελματική ζωή της Χαλκίδας.

Το αντίο του Α.Ο. Χαλκίς

Με ανακοίνωσή του, ο Αθλητικός Όμιλος Χαλκίδας εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε με αγάπη και αφοσίωση στο ποδόσφαιρο της πόλης.

Η διοίκηση του συλλόγου αναφέρθηκε στη σημαντική παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του και εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια, στους συγγενείς και στους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

«Καλό ταξίδι, Βλάση. Θα σε θυμόμαστε πάντα», ανέφερε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Α.Ο. Χαλκίς.

ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Αυτή την εβδομάδα

Μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις στα ΚΔΑΠ Δήμου Μαραθώνος!

Μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις στα ΚΔΑΠ Δήμου Μαραθώνος!  19–23 Οκτωβρίου...

Ραφήνα: Αίτημα για λιγότερη πίεση από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη σημερινή συνεδρίαση του ΣΑΣ

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ),...

Νέα Μάκρη: 28η Οκτωβρίου στη «Ναξιώτισσα- Γιορτινό τραπέζι με άρωμα παράδοσης!

Οι γιορτινές ημέρες αποκτούν ξεχωριστή αξία όταν μας βρίσκουν...

ΝΕΑ

Μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις στα ΚΔΑΠ Δήμου Μαραθώνος!

Μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις στα ΚΔΑΠ Δήμου Μαραθώνος!  19–23 Οκτωβρίου...

Ραφήνα: Αίτημα για λιγότερη πίεση από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη σημερινή συνεδρίαση του ΣΑΣ

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ),...

Νέα Μάκρη: 28η Οκτωβρίου στη «Ναξιώτισσα- Γιορτινό τραπέζι με άρωμα παράδοσης!

Οι γιορτινές ημέρες αποκτούν ξεχωριστή αξία όταν μας βρίσκουν...

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις σε Πειραιά και Αττική Οδό

Αυξημένη κυκλοφορία καταγράφηκε το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου...

Υπόθεση «Χωριάτικο»: Έρευνα για λογαριασμούς στο εξωτερικό και δίκτυο εικονικών εταιρειών

Ένα σύνθετο δίκτυο εταιρειών, τραπεζικών λογαριασμών και προσώπων που...

RPN.GR