Νέο σποτ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο – «Μένουμε σπίτι για να έχουμε υγεία»

318

Το Υπουργείο Υγείας  με μια νέα καμπάνια στα social media με τίτλο «Μένουμε Σπίτι» παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να μείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κοροναϊoύ.

Στο νέο σποτ για τον ιο πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής,Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει: «Τα πράγματα είναι σοβαρά. Κλείνουμε την πόρτα στον κοροναϊό και μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε. Και κυρίως εσείς, γιαγιάδες και παππούδες. Μένετε στο σπίτι και ακούστε προσεκτικά τι θα σας πω.

Πρώτον, έχει κοινονικότητες αριστερά και δεξιά. Δουλειές, συναθροίσεις, ασπασμοί και χαιρετισμοί με ευλαβική προσοχή. Δεύτερον, όχι babysitting στα εγγόνια. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνει. Τρίτον, στο πρώτο σύμπτωμα βήχα ή πυρετό, μένουμε σπίτι και παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο τον γιατρό μας. Μένουμε μέσα για να έχουμε όλοι την υγεία μας».   

Το βίντεο κοινοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας,Νίκος Χαρδαλιάς , ο οποίος έγραψε το εξής μήνυμα: «Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγειά μας».

Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγειά μας! Προχωράει η καμπανια ενημερωσης των πολιτών. ΔΕΙΤΕ το νέο spot και ακολουθουμε πιστά τις οδηγίες! #civilprotection #covid19 #menoume_spiti !

Gepostet von Nikos Hardalias B am Freitag, 13. März 2020