spot_img
18.3 C
Rafina
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Νίκη με σκορ 1-0 για την Τριγλία Ραφήνας με Α.Ο. Άρτεμις

 

 

Νίκη με σκορ 1-0 για την Τριγλία Ραφήνας το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας, απέναντι στον Α.Ο. Άρτεμις.
Η Τριγλία Ραφήνας μπήκε αποφασισμένη στο γήπεδο να καθαρίσει το παιχνίδι και στο 23′ ο Σταυρίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον τερματοφύλακα της Αρτέμιδας.
Στο 35′ o Πράπας πήρε την μπάλα από το ύψος της σέντρας, μπήκε από δεξιά όμως ο Καραογλάνης ήταν πάλι στην σωστή θέση. Στο 36′ ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων απέκρουσε κεφαλιά του Μπανιά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε μία φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ τα σουτ των Πράπα και Μπανιά σταμάτησαν πάνω σε σώματα αμυντικών, ενώ του Λυκουρύπουλου κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο κσι συγκεκριμένα στο 53′ οι παίκτες της Τριγλίας Ραφήνας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι. Στο 58′ ο Α.Ο. Άρτεμις έκανε αισθητή την παρουσία του, οταν το σουτ που εγινε, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπακόλα. Στο 61′ σουτ του Ψαρρή πέρασε άουτ, ενώ στο 71′ ο Χρηστακίδης στην φάση που έκρινε τον αγώνα, μπήκε από αριστερά και έπιασε μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να πηγαίνει στο δεξί “γάμα” του Καραογλάνη ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ζαφειρόπουλος θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων, όμως το σουτ που έπιασε μέσα από την μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραογλάνη.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Μπακόλας, Γκίκα (69′ Δελαπόρτας) , Λυκουρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σταυρίδης (86′ Κουμουτσέας) , Χρηστακίδης, Ψαρρής (65′ Ζαφειρόπουλος), Μπανιας, Πράπας (86′ Φειδαιος) , Κουσούλης, Ντέντια

Α.Ο. Άρτεμις: Καραογλάνης, Μπάκος, Δημητρίου (7′ Ρεκα αναγκ. αλλαγή), Δανιήλ, Ρούσης, Κοζανίδης, Τσιλιακος (81′ Φυτιλής), Αράπης, Καραβατάκης (76′ Χοτζα), Μπασκλαβάνος, Λάπας (46′ Χακχαι αναγκ. αλλαγή)

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR