spot_img
10.8 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

Νίσυρος: Κατήγγειλε την κακοποίηση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση – rpn

 

 

 

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Νίσυρο, με τους κατοίκους να έχουν βγει στους δρόμους υπερασπιζόμενοι έναν πατέρα 10χρονου αγοριού, που κατήγγειλε ασέλγειας εις βάρος του παιδιού του από δημόσιο υπάλληλο, εργαζόμενο στο αρχαιολογικό μουσείο του νησιού, αλλά συνελήφθη καθώς δεν είχε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νησί των περίπου 800 κατοίκων επικρατεί αναβρασμός, αφού από την Τρίτη το βράδυ που έγινε γνωστό το περιστατικό, κάτοικοι και φορείς στέκονται δίπλα στον πατέρα, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και κατήγγειλε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του παιδιού του από τον 50χρονο φύλακα του μουσείου.

Αφέθηκε ελεύθερος

Με τα στόματα σιγά σιγά να ανοίγουν, φαίνεται πως ο δημόσιος υπάλληλος είχε καλή σχέση με τα παιδιά του νησιού, ενώ και ο 10χρονος φέρεται να αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον κακοποιητή του.

Η καταγγελία έγινε την περασμένη Παρασκευή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο πατέρας δέχτηκε απειλές και έκανε πίσω, χωρίς να καταθέσει μήνυση. Με την στήριξη ωστόσο του «Χαμόγελου του Παιδιού» επανήλθε, κατέθεσε μήνυση, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Εν συνεχεία ο υπάλληλος του μουσείου αφέθηκε ελεύθερος και εγκατέλειψε το νησί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται στη Ρόδο.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος έδειχνε πορνογραφικό υλικό σε παιδιά, με τα στόματα σιγά σιγά να ανοίγουν.

Ο πατέρας του 10χρονου αγοριού συνελήφθη και κινδυνεύει με απέλαση, καθώς τα νομιμοποιητικά του έγγραφα στη χώρα είχαν λήξει, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν «εκδικητική απέλαση» και να στέκονται στο πλευρό του.

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Παντοβασίλισσα Ραφήνας: Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου

Λαχειοφόρος Αγορά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Παντοβασίλισσας Ραφήνας...

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

ΝΕΑ

Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας

Στη σύλληψη αστυνομικού που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 17 Μαρτίου

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

Μαραθώνας: Τελετή ανάδειξης πρεσβευτών Μαραθωνίου ιδεώδους

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑΣ...

Οι ΗΠΑ επικηρύσσουν τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για 10 εκατ. δολάρια

Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εισέρχεται στην 14η ημέρα...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Κοτομπέικον που δεν ξεχνιέται!

Τρυφερό κοτόπουλο τυλιγμένο με τραγανό μπέικον και ψημένο όπως...

RPN.GR