spot_img
27.8 C
Rafina
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Νοσηλεύτρια κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις εις βάρος βρεφών

 

 

Στη Γαλλία μία 26χρονη νοσηλεύτρια διώκεται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βρέφη, κατηγορούμενη επίσης για λήψη και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η νεαρή εργαζόταν σε νοσοκομείο σε προάστιο του Παρισιού και η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από δημοσιοποίηση viral βίντεο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) επικαλούμενο την εισαγγελία του Μπομπινί.

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται η νοσηλεύτρια

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν τον Δεκέμβριο του 2024 και τον Ιανουάριο του 2025 στο νοσοκομείο του Μοντρέιγ, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την εισαγγελία στη γειτονική πόλη Μπομπινί.

Η 26χρονη, η οποία εργαζόταν στη μονάδα εντατικής νοσηλείας πρόωρων νεογνών και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Τετάρτης. Υπέδειξε ως υποκινητή τον 28χρονο σύντροφό της, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια στην υπόθεση.

Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν τεθεί υπό δικαστική εποπτεία, παρότι ο εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή τους.

Το βίντεο στο TikTok

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά τη δημοσιοποίηση αρκετών βίντεο στο TikTok που αναφέρονταν σε «σκάνδαλο σε νοσοκομείο» της συγκεκριμένης περιοχής. Σε ένα εξ αυτών, ένας άνδρας που κοιτούσε την κάμερα κατήγγειλε πως «δύο άνθρωποι που εργάζονται κοντά σε βρέφη (…) διασκεδάζουν κακοποιώντας μαύρα παιδιά», συμπληρώνοντας πως έχουν «σεξουαλικά κίνητρα». «Τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε δράση» για την απονομή δικαιοσύνης, τόνισε ο άνδρας στο βίντεο, το οποίο έχει πάνω από 1,4 εκατομμύρια προβολές.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί δύο βρέφη που έπεσαν θύματα της 26χρονης, με την εισαγγελία να υπογραμμίζει πως «δεν υπάρχει φυλετικός χαρακτήρας» στις ειδεχθείς πράξεις, διευκρινίζοντας πως το ένα είναι λευκό και το άλλο μαύρο.

Καθώς οι φήμες εξαπλώθηκαν ταχύτατα την Τετάρτη και την Πέμπτη, πολλές ανήσυχες μητέρες απευθύνθηκαν στη διοίκηση του νοσοκομείου, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή την εβδομάδα

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Φίλιππος Αργυρός και αποχώρησε από τη διοικούσα παράταξη

Πολιτικές αναταράξεις προκαλεί στον Δήμο Σπάτων–Αρτέμιδος η παραίτηση του...

Άλλα 26,8 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκαν στον Μαραθώνα- Επιχείρηση «Τα Άνθη του Κακού» (βίντεο)

Νέα μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, η οποία φέρεται να συνδέεται...

«Καμπανάκι» για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Θα μπορούσε να ελέγξει το διαδίκτυο μέσα σε έναν χρόνο

Σοβαρές προειδοποιήσεις για την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται...

Ατύχημα για την Καίτη Γαρμπή στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου – Γλίστρησε και έπεσε στη σκηνή (βίντεο)

Μια απρόοπτη στιγμή προκάλεσε ανησυχία στη μεγάλη συναυλία του...

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας ταξιδεύει στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’50 την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας επιστρέφει στον εξώστη του ΚΑΠΗ...

ΝΕΑ

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σπάτων Αρτέμιδος Φίλιππος Αργυρός και αποχώρησε από τη διοικούσα παράταξη

Πολιτικές αναταράξεις προκαλεί στον Δήμο Σπάτων–Αρτέμιδος η παραίτηση του...

«Καμπανάκι» για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Θα μπορούσε να ελέγξει το διαδίκτυο μέσα σε έναν χρόνο

Σοβαρές προειδοποιήσεις για την ταχύτητα με την οποία εξελίσσεται...

Ραφήνα: Απομακρύνθηκε το ξεραμένο δέντρο από το Πάρκο Καραμανλή – Η ανάρτηση Τσεμπέρη

Απομακρύνθηκε το ξεραμένο δέντρο από το Πάρκο Καραμανλή, σύμφωνα...

«Χρυσοστόμεια 2026» στη Ραφήνα: Τριήμερο εκδηλώσεων από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου

Με ένα πλούσιο τριήμερο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν τα «Χρυσοστόμεια...

RPN.GR