Νοσοκόμα του ΑΧΕΠΑ κατέληξε από τον κορονοϊό

270

 

Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 49 ετών, η οποία εργαζόταν στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών στο Ακτινολογικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Η γυναίκα νοσηλευόταν τις τελευταίες περίπου δύο εβδομάδες στο ΑΧΕΠΑ.

«Η συνάδελφος παρουσίασε συμπτώματα, μετά από λίγο καιρό χειροτέρεψε και όταν επιβαρύνθηκε πολύ η υγεία της, διασωληνώθηκε. Τελικά κατέληξε το πρωί της Δευτέρας. Έδωσε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως την έδινε και κάθε μέρα στο νοσοκομείο, για να ανταποκριθεί στα καθηκοντά της. Μαζί της έδωσαν τη μάχη οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αλλά, δυστυχώς, η συνάδελφος δεν τα κατάφερε». λέει στο ethnos.gr το μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑΕλένη Μπακιρλή.

Σύ,φωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα κατά πάσα πιθανότητα δεν κόλλησε τον ιό μέσα στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν, αλλά από το οικογενειακό της περιβάλλον. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος κόλλησε κορονοϊό ο γιος της και στησνέχεια νόσησε η ίδια ιαι ο σύζυγός της. Ο σύζυγος και ο γιος δε νοσηλεύονται σε κάποια νοσοκομειακή μονάδα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπου Κοροξενού:

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================