spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Ντάλτονς: Τους κυνηγούσαν στην Τουρκία, τους σκότωσαν στην Αρτέμιδα

 

 

Τα ονόματα των νεκρών στο μακελειό με τους έξι νεκρούς που σημειώθηκε στην Αρτέμιδα δημοσιεύουν σήμερα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η είδηση είναι σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων Hurriyet και Millyet, ενώ ευρεία αναφορά κάνει και το CNN Turk.

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Τα ονόματα των νεκρών και η δράση της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν – Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος

Μεταξύ των νεκρών είναι ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς και άλλα άτομα μεταξύ των δολοφονηθέντων ήταν στενοί συνεργάτες του αρχηγού της συμμορίας Μπαρίς Μπογιούν. Ο Ντορούκ Ερσού Μπουγιούκτουντς φέρεται να διέφυγε, πριν από μερικούς μήνες, από καταδίωξη της αστυνομίας μαζί με τον Ογουζχάν Χ. και κατέφυγε στο δάσος στην περιοχή Τσεκμέκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, όπου χάθηκαν τα ίχνη του. Ο Ογουζχάν Χ. συνελήφθη από το Τμήμα κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης σε συνοριακή διάβαση, καθώς προσπαθούσε να περάσει παράνομα στη Γεωργία με φορτηγό, ενώ ο Ντορούκ Μπ. φέρεται να διέφυγε οδικώς προς την Ελλάδα. Νεκροί είναι επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι Αμπντουραχμάν Τεκρού, Οζκάν Καάν Τοζλού, Μπαρίς Τσαγάν, Ομέρ Κανζά και Μπουράκ Ταχμάζ.

Τον περασμένο Απρίλιο, σε μία μεγάλη επιχείρηση, η τουρκική Αστυνομία συνέλαβε 131 μέλη της συμμορίας.

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Τα ονόματα των νεκρών και η δράση της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν – Τι γράφει ο τουρκικός Τύπος

Ο αρχηγός του εγκληματικού δικτύου Μπαρίς Μπογιούν, ο οποίος κατά πληροφορίες βρίσκεται στην Ιταλία ως φυγάς και είναι γνωστός για τις συμμορίες εκτελεστών με μοτοσικλέτες που έχει δράση στην Κωνσταντινούπολη, είχε δεχθεί και στο παρελθόν επιθέσεις στο εξωτερικό. Σε αυτές τις επιθέσεις είχαν δεχθεί πυρά ο Εμιρτζάν Γιλμάζ στην Αμπχαζία, ο Εντίπ Γιαλτσίν στη Γεωργία και ο Χαλίλ Άϊ στη Γαλλία. Ο Γκιουλμπέι Ντιλσίζ, δολοφόνος του Άϊ φέρεται να σκοτώθηκε επίσης σε μια αιματηρή συμπλοκή, σύμφωνα με τη Milliyet.

Το όνομα του έγινε γνωστό αρχικά στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, και συγκεκριμένα στο Πέρα, πριν από μερικά χρόνια, με επιθέσεις κατά ατόμων με τους οποίους είχε διαφορές στο μοίρασμα των εσόδων από τη διακίνηση ναρκωτικών. Είχε συστήσει ομάδες δολοφονιών με μοτοσικλέτες και είχε αποκτήσει υπεροχή έναντι των συμμοριών της περιοχής.

Όταν η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης άρχισε να τον καταδιώκει, διέφυγε στο εξωτερικό. Παρόλο που βρισκόταν στο εξωτερικό, η συμμορία που ίδρυσε συνέχισε τη δράση της στην Κωνσταντινούπολη.

Πηγή:| ΕΡΤ

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR