Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά για το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και εξηγεί γιατί βγήκε από το νοσοκομείο, έπειτα από 7 ώρες!

415

 

Για την περιπέτεια που περνά με την υγεία του μίλησε o Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μετά από μια δύσκολη νύχτα βρέθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε τεστ για Covid-19 καθώς είχε εμφανίσει όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού. Ωστόσο, εφόσον το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό, με δική του ευθύνη πήρε εξιτήριο και βρίσκεται σπίτι του, προσπαθώντας να αναρρώσει.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον ηθοποιό και πρώην Δήμαρχο Στυλίδας, ο οποίος αναφέρθηκε στη λοίμωξη του αναπνευστικού που τον ταλαιπωρεί με τα συμπτώματα να είναι έντονα. “Χθες πέρασα ένα βράδυ πολύ δύσκολο με πυρετό με πόνο με εμετούς με βήχα με όλα αυτά πήγα έκανα τεστ covid έκατσα 6-7 ώρες στο νοσοκομείο. Βγήκε μετά από 4 ώρες το τεστ ήταν αρνητικό παρόλα αυτά μου είπαν ότι έχω λοίμωξη του αναπνευστικού και είμαι στο σπίτι μεταξύ κρεβατιού και βήχα και όλα αυτά. Αυτήν την ώρα που μιλάμε δεν έχω πυρετό αλλά παίρνω αντιβίωση και σε λίγες μέρες θα επαναλάβω το τεστ”, δήλωσε.

Στην συνομιλία που είχαμε με τον Απόστολο Γκλέτσο, ακουγόταν ο βήχας που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί. Παραδέχθηκε πως οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο, αλλά εκείνος με δική του πρωτοβουλία και εφόσον ήταν αρνητικό το τεστ ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι του.  “Τώρα δεν έχω πυρετό παίρνω αντιβίωση. Δεν ήθελα να κάτσω στο νοσοκομείο από τη στιγμή που το τεστ βγήκε αρνητικό στον Covid, αν έβγαινε θετικό, βεβαίως θα καθόμουν στο νοσοκομείο αλλά και πάλι είμαι σε καραντίνα.
Δεν ήθελα να μείνω στο νοσοκομείο, για ψυχολογικούς λόγους, δεν το μπορώ ψυχολογικά ήθελα να πάω σπίτι μου τόνισε ο αγαπητός ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα