Ο Άρης χρειάζεται την βοήθειά μας!Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

1302

Μεγάλη κινητοποίηση μέσω διαδικτύου έχει ξεκινήσει στην Ραφήνα για την βοήθεια για την αποκατάσταση της υγείας του συμπολίτη μας Άρη Σπανόπουλου ο οποίος ενεπλάκη προ λίγου καιρού σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με την μοτοσυκλέττα του.Ακολουθεί η δημοσίευση της Ζωής Τάσου μεταξύ των δεκάδων κοινοποιήσεων που έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες ώρες για τον σκοπό αυτό από τους δεκάδες φίλους του:

Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια σας εκ μέρους της οικογένειας του Άρη Σπανόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη σε ατύχημα με τη μοτοσυκλέτα του πριν λίγο καιρό. Ευτυχώς δεν υπήρξε το μοιραίο… Όμως ο φίλος μας χρειάζεται τη βοήθεια μας για να αναρρώσει πλήρως. Επείγει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και η εξεύρεση όλου του ποσού που απαιτείται είναι αδύνατη από την οικογένεια του. Χρειάζεται ακόμα ένα σεβαστό ποσό χρημάτων. Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε το φίλο μας? Οποιοδήποτε ποσό είναι αρκετό, ακόμα και το ελάχιστο που μπορεί ο καθένας μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνδρομή σας!!! Πάμε παιδιά να ξαναδούμε τον Άρη μας όρθιο να χαμογελάει!Επειδή υπάρχει πρόβλημα στον λογαριασμό της Παρασκευής Μπίου(αρραβωνιαστικιάς του Άρη),σταματήστε να βάζετε χρήματα.Θα σας ενημερώσουμε για τον νέο λογαριασμό ειδικού σκοπού.Μέχρι τότε μπορείτε να επικοινωνείτε με την μητέρα του στο 6972476686 Χρυσάνθη Σπανοπούλου

Ακολουθεί η ανακοίνωση από την οικογένειά του:

Τις τελευταίες 23 ημέρες ο Aris Spanopoulos, δίνει μια μάχη που κάθε λεπτό που περνάει τον βγάζει νικητή.

Οι Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες απέκτησε μετα από πτώση με την μοτοσυκλέτα του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες (δυστυχώς ακόμη) συνθήκες, τον έχουν διατηρήσει στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρου.

Πλεον τα κρίσιμα φαίνεται να πέρασαν (όσο δεν υπάρχει υποτροπή) και ξεκινάει ο μακρύς και επίπονος δρόμος της αποκαταστασης.

Τις τελευταίες μέρες η αγάπη, οι ευχές και το ενδιαφέρον όλων σας, μας έδωσαν (και κυρίως του έδωσαν) τεράστιο κουράγιο και δύναμη.

Τις τελευταίες ώρες όμως με πρωτοβουλία των φίλων του γίνεται μια προσπάθεια εξεύρεσης των πόρων για να μπορέσει να ενταχθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας σε κέντρο αποκατάστασης.

Τους ευχαριστούμε πολύ.

Η πρωτοβουλία αυτή ελήφθη από το φιλικό του περιβάλλον και διαχειρίζεται από τους ίδιους και μόνον.

Να είστε σίγουροι ότι και η οικογένεια του θα μεριμνήσει για ότι θα είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ξανασταθεί και πάλι στα πόδια του δυνατός και χαμογελαστός.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Παναγιωτης Σπανοπουλος