spot_img
31.4 C
Rafina
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
spot_img

Μηνυμα Δημάρχου Ραφήνας- Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

 

 

 

 

Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου εκφράζει την βαθιά του προσήλωση στη δέσμευση να εργάζεται διαρκώς για να έχουν οι συνάνθρωποί μας με αναπηρία τις συνθήκες και την εξυπηρέτηση που τους αξίζουν.
  •  Είναι υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην προάσπιση του δικαιώματός τους στην ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τη διασφάλιση της απρόσκοπτης συμμετοχής τους σε κάθε πτυχή της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής ζωής.
  •  Την ίδια στιγμή, ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την κατασκευή του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ραφήνας, ενός εμβληματικού έργου πνοής για την πόλη, μιας υπερσύγχρονης κατασκευής που θα φιλοξενεί με αγάπη και σεβασμό τους πρωταθλητές της ζωής.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Αναταράξεις στα Πολυτεχνεία – Εκρηκτική άνοδος στη Φυσική – Σημαντική ενίσχυση στα Μαθηματικά

Χαμόγελα και ευχάριστες εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...

ΝΕΑ

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και ΕΥΔΑΠ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μία χρονιά

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. συνεχίζουν...

RPN.GR