Ο Δήμος Μαραθώνος εκφράζει τις ευχαριστίες του και αποδέχεται τις δωρεές που αλλάζουν την εικόνα του δήμου

519

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος του Δήμου Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την χρηματική δωρεά που προσφέρει στον Δήμο μας ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός, που αφορά στην πλήρη ανακατασκευή σε άλλες δυο παιδικές χαρές της περιοχής μας και συγκεριμένα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ζούμπερι και στο Γήπεδο Αγίας Μαρίνας στο Μαραθώνα.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του σχεδίου που ήδη εφαρμόζουμε στον τομέα ανακαίνισης, συντήρησης και πιστοποίησης στις παιδικές χαρές, με την παρούσα δωρεά θα προχωρήσουμε στην απομάκρυνση των ακατάλληλων οργάνων και στην αντικατάστασή τους με νέοπιστοποιημένο εξοπλισμό που θα αντικαθίσταται άμεσα όταν χρήζει ανάγκης, έτσι ώστε  τα παιδιά μας να παίζουν πια με ασφάλεια χωρίς να διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά και την συντοπίτισσά μας κ. Ουρανία-Ιωάννα Καλαφατά, Αρχιτέκτων Μηχανικό και Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ουΔημοτικού Σχολείου Νέας Μάκρης, η οποία επίσης προβαίνει σε δωρεά της μελέτης του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού του αύλειου σχολικού χώρου του οικοπέδου που ανήκει στο 1οΔημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης, όπου και πραγματοποιήθηκε πρόσφατα κατεδάφιση.

Ο παρών αρχιτεκτονικός σχεδιασμός θα πραγματοποιηθεί με βάση τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, τις ισχύουσες προδιαγραφές για τις σχολικές εγκαταστάσεις και βάσει των εγκεκριμένων μελετών από την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία. 

«Η καθημερινότητα στον Δήμο μας αλλάζει χάρη στις προσπάθειες και τις ενέργειές μας προς αυτήν την κατεύθυνση και ως Δημοτική Αρχή, εργαζόμαστε για να διασφαλίζουμε συνεχώς την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων μας. Οι παιδικές χαρές, οι σχολικές εγκαταστάσεις και γενικώς ό,τι αφορά στα παιδιά μας, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς» δήλωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ