Ο Έλληνας υδραυλικός που βοηθά ανάπηρα ζωάκια να περπατήσουν ξανά

200

Ο Βασίλης Τζιγκούρας και φιλόζωος και υδραυλικός,ένας άνθρωπος που  καθημερινά προσπαθεί να βοηθά ανάπηρα σκυλάκια να περπατήσουν ξανά!

Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια αναπηρικού καροτσιού. Μπορεί να πραγματοποιηθεί επίσης, με συμπληρωματικά ορθοπεδικά μέλη.

Τα αδέσποτα ζώα δεν είχαν καμία είχαν καμία ελπίδα να αποκτήσουν ένα τέτοιο ειδικό καροτσάκι.

Ο Βασίλης Τζιγκούρας συνδέει σωλήνες, βάζει ρόδες, συμπληρώνει ιμάντες. Πρώτα, όμως, μετρά τις διαστάσεις του σώματος του ζώου. Τα σκυλάκια που έχουν ανάγκη, περπατάνε, τρέχουν και παίζουν ξανά.

«Χρησιμοποιώ υλικά της δουλειάς μου και τα συνδυάζω με κάποια εξαρτήματα για ποδήλατα ή skateboards», δηλώνει ο κ. Τζιγκούρας.

Το κόστος για τα υλικά μπορεί να αρχίζει από τα 70 ευρώ και να αγγίζει σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και τα 200 ευρώ. Ορισμένες φορές γίνεται έρανος, ακόμη και μέσω Facebook.

Ο υδραυλικός της καρδιάς μας δίνει λύση σε κάθε σκυλάκι, που έχει πρόβλημα. Ο Βασίλης Τζιηκούρας ρωτά πρώτα κτηνίατρο και μετά προχωρά στην κατασκευή αμαξιδίου. Δεν θέλει να δημιουργεί προβλήματα στα ζώα. Αντιθέτως, θέλει να τα βοηθά.

Η Ελλάδα έχει οικονομική και ανθρωπιστική κρίση. Όλα γύρω καταστρέφονται. Ορισμένοι δεν σέβονται τη ζωή. Άνθρωποι σαν τον Βασίλη Τζίγκουρα μοιράζουν χαμόγελα στους φιλόζωους. Όμως, δεν μένει μόνο σε αυτό, καθώς βοηθά τα ανάπηρα σκυλάκια στις μετακινήσεις τους. Αυτό είναι και το σημαντικότερο και μάλιστα το πράττει και αφιλοκερδώς.