Ο εξωραϊστικός σύλλογος ΝΗΡΕΑΣ Ραφήνας κόβει την βασιλόπιτα με όλα τα μέτρα ασφαλείας!

175

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ
Ο εξωραϊστικός σύλλογος ΝΗΡΕΑΣ εύχεται ένα καλύτερο 2021, με υγεία και ανάκτηση του τρόπου ζωής μας το συντομότερο δυνατό.
Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, προετοιμάζαμε την κοπή της πίτας του Συλλόγου, με στόχο να βρεθούμε όλοι μαζί και να τα πούμε από κοντά. Δυστυχώς, οι τωρινές περιστάσεις δεν επιτρέπουν τη διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης για το 2021. Παρόλα αυτά, εμείς θα ετοιμάσουμε και φέτος την πατροπαράδοτη πίτα στο ΚΑΡΒΕΛΑΚΙ, το φούρνο της γειτονιάς μας, με τη διαφορά ότι τα κομμάτια θα είναι ήδη κομμένα και συσκευασμένα από το φούρνο … με φλουρί (και δώρο) φυσικά!
Σας καλούμε να περάσετε από την πλατεία του Νηρέα, την ερχόμενη Κυριακή 10 / 01. Άνθρωποι του συλλόγου μας θα βρίσκονται στην πλατεία, εναλλασσόμενοι, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα, για να σας υποδεχθούν. Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε ευχές!
Επειδή οι συνθήκες φέτος δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση ούτε του παραδοσιακού πανηγυριού, ούτε της ετήσιας τακτικής συνέλευσης, θα παρακαλέσουμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις του συλλόγου, τακτοποιώντας τη συνδρομή τους ή προσφέροντας τον οβολό τους στο σύλλογο.
Την ίδια ημέρα, στις 5 το απόγευμα θα κληρώσουμε δύο καλάθια με παραδοσιακά κυκλαδίτικα – αιγαιοπελαγίτικα προϊόντα. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά!
Τα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις) θα τηρηθούν με απόλυτη συνέπεια.
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΗΡΕΑΣ

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ