Ο Γεράσιμος Βουδούρης περιμένει όλα τα παιδάκια την Δευτέρα στους παιδικούς σταθμούς Ραφήνας-Πικερμίου

425

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ”Φίλιππος Καβουνίδης” στο οποίο ανήκουν οι Παιδικοί σταθμοί της Ραφήνας και του Πικερμίου,Γεράσιμος Βουδούρης ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα παιδάκια την Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Ο κ.Βουδούρης αναφέρεται σε ανακοίνωση που έβγαλε και στην πολύ ωραία ιστοσελίδα που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι του ΝΠΔΔ και κράτησε πολύ ωραία και δημιουργική παρέα στα παιδιά.Ακολουθεί η δημοσίευσή του

Αγαπητοί Γονείς
Πέρασαν σχεδόν 3 μήνες από την αρχή της πανδημίας,όπου αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τους παιδικούς σταθμούς για να είστε περισσότερο ασφαλείς εσείς και τα παιδιά σας.
Στο διάστημα όμως αυτό φροντίσαμε να έχουμε μια καθημερινή επικοινωνία μαζί σας μεσω της ιστοσελίδας που δημιουργήσαμε,
και η οποία έτυχε ευρείας αποδοχής από την τοπική κοινωνία και οχι μονον. Ο σκοπός ηταν μέσα απο τις καθημερινες αναρτήσεις να δωσουμε ιδέες απασχόλησης των παιδιών,ψυχαγωγία,και γνώσεις.Πέρασαν μηνύματα για τον ιό και την αντιμετωπισή του ,οδηγίες ατομικής και οικογενειακής υγιεινής,οδηγίες διατροφής και πολλες αλλες θεματικές ενοτητες που εξέφρασαν στο εκατό τις εκατό την επιθυμία μου για την εφαρμογή ενος καινοτόμου προγράμματος.Η ολη προσπάθεια στέφθηκε απο απόλυτη επιτυχία και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους συντελεστές
παιδαγωγούς που με υψηλή επαγγελματκή ακρίβεια ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες υλοποίησης του προγράμματος και στην Διευθύντρια κ. Ευγενία Καπριγιάννη που είχε τον συντονισμό του εργου.
Ακόμη πρέπει να αναφέρω την σοβαρή και ουσιαστική συνδρομή με πολύτιμες συμβουλές της ψυχολόγου κ, Μαρίας Στεφανάκη,η οποία είχε την ευθύνη της ψυχολογικής υποστήριξης.
ΤΩΡΑ είμαστε έτοιμοι,αφού έχουμε εφαρμόσει με απόλυτη ακρίβεια τις οδηγίες λειτουργίας σύμφωνα με τις εγκυκλίους, να ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.