spot_img
13.6 C
Rafina
Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Ο Γιώργος Πατούλης έστειλε εξώδικο στη σύζυγό του για την «προστασία του παιδιού»

 

 

 

Εξώδικο εν είδει επιστολής έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του, Μαρίνα, ζητώντας της να σταματήσει να μιλά δημόσια για τη σχέση του για να προστατευτεί το παιδί τους. «Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώδικο που έχει στείλει ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ethnos.gr.

Το εξώδικο ο Γιώργος Πατούλης το έστειλε στη σύζυγό του την Τρίτη, 23 Μαρτίου, και μέσα από αυτό της ζητεί να σταματήσει να αναφέρεται στο παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί στα 35 χρόνια κοινής πορείας του για να το προφυλάξουν ψυχολογικά.

Το πρωί της Τρίτης, 23 Μαρτίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, «Happy Day» αποκάλυψε την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής, μετά τις δημόσιες δηλώσεις της συζύγου του στο Open. «Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. “Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας”, είπα. Κατάλαβα ότι δε θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει “επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία“», είπε η παρουσιάστρια.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Ραφήνα: Πέντε χρόνια κάθειρξη για τον Ρουμάνο που είχε συλληφθεί για φωτιές το 2024

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε, σύμφωνα με τις...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

ΝΕΑ

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

RPN.GR