spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Ο Γιώργος Πατούλης στο Κολυμβητήριο Ραφήνας με δώρο γερανό- ανελκυστήρα ΑΜΕΑ (φωτο- βίντεο)

 

 

Όλα ξεκίνησαν με την μελέτη του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ που αιτήθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής ένα ειδικό κάθισμα- γερανό που θα βοηθά τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να μπαίνουν στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Η Περιφέρεια αμέσως ανταποκρίθηκε με την ευαισθησία που την διακρίνει, και έκανε πράξη το αίτημα. Σήμερα εγκαινιάστηκε το θαυματουργό αυτό κάθισμα, με την παρουσία του ίδιου του Γιώργου Πατούλη, που βοήθησε τον εθελοντή Ανδρέα, παιδί με κινητικά θέματα, να το δοκιμάσει.

Παρόντες επίσης εκτός βέβαια από τον δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνού, ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Πέππας, οι αντιδήμαρχοι Γεράσιμος Βουδούρης και Παύλος Μπατάλης, η συνεργάτις του Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου Σέττη Κοτσανίτου, ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος και ο Γιάννης Ρήγος. Στο δεύτερο βίντεο από τα 2 που ακολουθούν, δηλώσεις έκαναν ο Γ.Πατούλης, ο Ν. Πέππας και ο Β.Μπουρνούς.

Δείτε πολλές φωτογραφίες ΕΔΩ  Ρεπορτάζ, φωτο- βίντεο Κατερίνα Τράση

Ο Β.Μπουρνούς δήλωσε:

Οφείλω να πω ότι μετά από το αίτημα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε άμεσα και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έφθασε σε μας το εν λόγω μηχάνημα, το οποίο με τη σειρά μας διαθέτουμε στην υπηρεσία των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Πατούλη και βεβαίως στον κ. Πέππα, οι οποίοι πασχίζουν να εξασφαλίσουν σε όλα τα κολυμβητήρια της Αττικής ισότιμη πρόσβαση των ΑμεΑ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε όλοι και στον φίλο μας τον Ανδρέα, ο οποίος βρέθηκε εκεί και προθυμοποιήθηκε να δοκιμάσει πρώτος τη χρησιμότητα του ανελκυστήρα.
Στόχος μας η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των πολιτών και η παροχή ίσων ευκαιριών και πρόσβασης στους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες και ιδιαίτερες δεξιότητες.
Συνεχίζουμε”. Δείτε πολλές φωτογραφίες ΕΔΩ

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να μαθαίνετε όλα τα νέα και να ειδοποιήστε για όλες τις ζωντανές μας μεταδόσεις

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR