spot_img
16.2 C
Rafina
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025
spot_img

O ηθοποιός Έρικ Ντέιν του Grey’s Anatomy διαγνώστηκε με νόσο που οδηγεί σε παράλυση και θάνατο – RPN

 

Ο Έρικ Ντέιν, γνωστός για τον ρόλο του ως Μαρκ Σλόαν στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Grey’s Anatomy”, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει διαγνωστεί με Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (ALS), μια εκφυλιστική νόσο που επηρεάζει το νευρικό σύστημα και οδηγεί σε προοδευτική παράλυση των μυών. Η ALS είναι επίσης γνωστή ως νόσος του Lou Gehrig και ήταν η ίδια νόσος που έπασχε ο διάσημος φυσικός Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος έγινε παγκοσμίως γνωστός για την εργασία του παρά τις σοβαρές φυσικές του αναπηρίες.

Ο Έρικ Ντέιν, 52 ετών, μοιράστηκε τα νέα για την υγεία του με μια δήλωση στο People, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη της οικογένειάς του. Παρά την διάγνωση, ο Ντέιν δήλωσε ότι είναι τυχερός που μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται και ανυπομονεί να επιστρέψει στο σετ της σειράς “Euphoria”. Ζήτησε επίσης ιδιωτικότητα για την οικογένειά του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η ALS είναι μια σπάνια και ανίατη νόσος, η οποία προκαλεί την κατάρρευση των νευρώνων που ελέγχουν τους μυς, οδηγώντας σε προοδευτική αδυναμία και παράλυση. Ο Έρικ Ντέιν, ο οποίος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ρεμπέκα Γκέιχαρτ από το 2004, αντιμετωπίζει αυτή τη νέα πρόκληση με θάρρος και ευγνωμοσύνη για την οικογένειά του. Η πρόσφατη απόφαση της Γκέιχαρτ να απορρίψει την αίτηση διαζυγίου που είχε υποβάλει το 2018, δείχνει την ενότητα της οικογένειας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

 

Αυτή την εβδομάδα

Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη τις ημέρες του Πάσχα – rpn

Όλγα Κεφαλογιάννη στο Δολό Πωγωνίου – Μαζί με Κώστα...

Θλίψη στον ελληνικό στίβο: «Έφυγε» ο Στάθης Φαφούτης – rpn

Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό στίβο αποτελεί ο θάνατος...

Γιώργος Μοσχούρης: Το τέλος του «πρωτοπαλίκαρου της νύχτας» γράφτηκε με καλάσνικοφ – rpn

Η ιστορία του Γιώργου Μοσχούρη είναι ένα σκοτεινό κεφάλαιο...

Τροχαίο ατύχημα στην Αρτέμιδα με ελαφρύ τραυματισμό – rpn

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από το...

Νέος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Παύλος Μπατάλης – rpn

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου ο...

ΝΕΑ

Θλίψη στον ελληνικό στίβο: «Έφυγε» ο Στάθης Φαφούτης – rpn

Μεγάλη απώλεια για τον ελληνικό στίβο αποτελεί ο θάνατος...

Τροχαίο ατύχημα στην Αρτέμιδα με ελαφρύ τραυματισμό – rpn

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από το...

Νέος Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Παύλος Μπατάλης – rpn

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου ο...

Παρακολουθήστε ζωντανά από το RPN την σημερινή διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρ-Π – RPN

Παρακολουθήστε ζωντανά την διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας...

RPN.GR